17.5 aylık kızım yürümüyor

Ulytau

Arrivederci.
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.536
3.712
İyi geceler, bu konu artık uykularımı kaçırır oldu sizlerle paylaşmak istedim. Kızım 38 haftalık doğdu, 2 hafta sonra 18 aylık olacak ama hala yürümedi. 11 aylıkken desteksiz oturdu,13 aylıkken emekledi (6 ayından beri komando tarzı sürünerek gidiyordu), 14 aylıkken tutunup yürümeye başladı ve son 3.5 aydır kendi kendine tutunup yürüyor koltuklara çıkıp iniyor. Benim elinden tutup yürümeme izin vermiyor hemen oturuyor kendi önüne bi sehpa alırsa ittire ittire ilerliyor. :KK43: önümüzdeki hafta doktora Gideceğiz umuyorum bir sorun yoktur.

Bir markanin isinize yaracak bir urunu var bence alabilirsiniz.. ilk adimlarim mi ilk arabam mi oyle bisey.. yigenime almistim bende.. onu iterek yurumustu.. 3 sekle giriyor arastirin bence

telaslanmayin benim kizim da 13 aylikken emekledi 17 aylikken yurudu. sabir yuruyecektir annesi

Belki cesaret edemiyordur korkmayın yürüyecektir :) bazen cesaret edemiyorlar

Canım naber ? Gittin mi doktora ? Ayağa kalkıyor,emekliyor bi sorun yok gibi görünüyor ama merak ettim yinede.

Hiç merak etmeyin yürüyecektir.benim oğlum tam 18 ayını dolduracağı gün pzt doktora götürecektim randevu aldım.pazar günü yürümeye başladı,gitmeye gerek kalmadı

X