Doğuma Hazırlık 17.03.2010 da sezeryan ile dogum yaptim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
arkadaslar ne zamandir nete girip size yazamiyordum...
42 haftada oglumu 17.03.2010 saat sabah 08:02 de dünyaya getirdim, 3160 gr dünyaya geldi ve oglumun kafasi yaralarla doluyodu kafasi kemige degdikce ezildi yaralar oldu cok üzüldüm agladim onu o halde görünce ama simdi iyi.....
yakisikli oglum benim:)
7 saat dogum sancisi cekdim ve cocugumun basi kemige dayandi dogum kanalina bir türlü gecemedi ve beni acilen sezeryana aldilar, oglum ve benim icin tehlikeli olmusdu, oglum cisini yapmis suyum yesil olmusdu....
allaha sükßür bebegimde bende iyiyiiz, cok agliyor, günü gününe benzemiyor bir bakiyorum cok iciyor anne sütü yetisdiremiyor mama ek veriyorum bazende ne iciyor nede yiyiyor....

arkadaslar sezeryanda insan ne zaman bir daha iliskiye girebilir???
sizin karninizda uyusma varmiydi ve ne zaman gecdi...
4 hafta olacak ve benim karnim daha yeni yeni uyusmasi geciyor ama dikisler iyi agri hissetmiyorum...
siz spora ne zaman basladiniz.. spor derken evde gymnastik hareketleri
ben 60 kilo ile hamile kaldim doguma iki gün kala 84 kilo idim (albüm olmusdum) simdi 75 kiloyum ve bu kilolari vermek istiyorum bir an önce

siz neler yaptiniz?
birde sütünüz cogalsin diye ne yiyip iciyorsunuz ben ogluma süt yetisdiremiyorum

allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin inşalllahhhhhh maşallah kuzucuğuna :)))

Bol bol meyve suyu, su, açık çay ve bisküvi sütünü çoğaltır canım. Hayırlısıyla büyütürsün inşallah bebeğini canım

bol yeşillik artı su inekler ne yer içer bidüşün :))
eee öyle en çok süt onlarda var nasıl besleniyolar:))
uyuşma epey bi süre devam ediyo ben 6 ay olucak hala uyuşma hissediyorum kırkın çıkana kadar da ilişkiye girme zaten istesen deolmuyo biraz insanın canı yanıyo gerçi ben gebelikte hiç yapmamaıştım ondan da olabilir
sporada spor salonunda 3 ay sonra başladım 16 kilo aldım 13 ü gitti kaldı geriye 3 kilo oda zmanla gider kasmıyorum:))

sütünün artması için bol bol komposto, yeşillik çiğ olarak, süt ve bol su die biliyorum bende .. çok geçmiş olsun.

canım allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasıp etsın bende 4 gun önce 3 sezaryenımı yaptım kızım oldu.zayıflamak ıcın bır zamanlar bıtkı çayı içiyordum tadıda çok güzel s.dönmez.com istersen bı arastır baska bırısı tarafından annne sutu artırıcı formul oarak anlattılar.1 elma 1 lımon 1 dal kabuk tarçın 1 tatlı kasıgı tane karabıber 5 6 tane karanfıl 3 lıtre suya butun malzemelerı kabuguyla sapıyla çöpüyle koy kaynadıktan snr yemeklerden önce ve snr 1 bardak iç ben ayda kılo zayıflamıstım yakında anne sutu için denıycem

Hani şu kanal 7 de ılkbal Gürpınar' ın bi programı var şifalı yemekler diye. Orda bitki uzmanı var adını getiremedim aklıma. Geçen gün Rezene çayını önerdi kesinlikle çok arttırıyormuş sütü. Bende gidip aldım hazırladım hemen. 34 haftalık hamileyim bende. Belki bi fikir olur sana. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

bende Rezene cayi iciyorum pek fark etmiyorum artmasini..
bolb ol salat yiyiyorum ve su iciyorum basdan beri ama bana öyle gelyiorki ve öyle sütüm azaliyor cogalicagina

kilolar a ah hepimizin derdi bugün yavas yavas gymnastige basladim kollar bacaklar böyle hafifden yaiyorum bakalim ne zamanda ne kadar veririm....

bebeğini güle güle büyüt
Almanyada yaşiyorsun o halde stilltee lerden al bol bol
örneğin dm in bio still teesinin çok faydasını gördüm ben
günde 1 litre içiyordum ilk zamanlar inanılmaz süt yapiyor
ayrıca hipp'in stillsaftı var ondan tüket bol bol, günde yarım şişe içebilirsin ve oda çok güzel süt yapiyor
ayrıca karamalz içiyordum ben onu içtiğim an göğüslerimden süt damliyordu
kiloyu şuan kafana takma,bol süt bol yemekten geçiyor malesef
öyle sadece su içmeylen süt olmuyor ne yazıkkı
yiyeceksinki hem bünyen zayıf düşmeyecek hemde yavruna süt olacak
kilolar sonraki dertler
ilişki zaten ilk 40 gün hem dinimize göre hemde sağlık açısından yasak
dr.undan daha detaylı bilgi alabilirsin bu konuda
sezeryan dikişleride tamamen ileşmesi 3 ayı bulur bu süre içinde kendine çok iyi bak, ağır felan kaldırma, yorulmamaya dikkat et bebeğin uydu zaman sende uyu veya en azından ayaklarını uzat ve dinlen, ev işimiş yemekmiş ütümüş v.s. bunları şimdi düşünme önceliğin bebeğin ve kendi sağlığın olsun gerisi sonra zaten gelir
bebğeinle ilgili tüm soruları ebene sorabilirsin, zaten eve felanda geliyor ilk zamanlar çok faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…