Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben sevimli22 aranıza yeni katıldım.aslında netten siteyi takip ediyordum ama biraz acemiyim .teknolojiyle pek aram iyi değil.lütfen hata yaparsam bana yardımcı olun .herkese selam:teytey::teytey::teytey:
merhaba kasıklarrımda ağrı var sırtımda ağrıyo 31 aralıkta adet gördüm ocak 7 de de bitti adetim acaba hamile olabilir miyim bu belirtilere göre senağlama
Merhabalar ben Zonguldak'tan katılıyorum ,cilt lekeleri için çüzüm ararken bu siteyede gözattım hoşuma gitti .Özellikle seviyeli olması nedeniyle üye oldum.Umarım yararlı bilgieri paylaşabiliriz.keninizi sevin.
:CüvCüv:
Merhaba arkadaslar bende siteyi uzun süre takip ettikten sonra üye oldum sonunda, kismet bugüneymis. :)
25 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum, nisanliyim, sevdigim benden cok uzaklarda Türkiye'de malesef kismetse nikahimiz bir ay sonra dügünümüzde Allah nasip ederse Ekim 2009'da olacak.
Güzel vakit gecirecegimizden eminim ve hemen foruma paylasimci yönümü göstermek üzere daliyorum :roflol: