kolaylıklar dilerim.1. gün:
17.00 son yemeğimdi
3 litre su içtim
Göğüs egzersizleri yaptım
Yüz yogası yaptım
Ama sabah tartıldığımda 70.5 çıktım
Bir kaç gündür tartılmıyordum, 70 den daha mı fazlaymışım acaba ya da içtiğim suyu atamadım mı anlamadım
Bende tatlı ve hamur işini abartma eğilimliyim.dün 00.30 da uyudum, ilk gün olunca motivasyon yüksek tabii acıkmadım :))
ama önümüzdeki günler nasıl olur bilmiyorum.
yeme içmeye gelince ne istersem yiyorum çünkü zaten benim sorunum bir şeyi kısıtladığımda onu gözümde büyütüp daha çok istemem, o yüzden yeme saatimi kısma yoluna gittim :)
beraber daha kolay olur belki :))Bende tatlı ve hamur işini abartma eğilimliyim.
bugün karar verdim.ilk gün 18.00 sonra 17.00 den sonra yememeyı deneyeceğim...
Merhaba.gecen yazdim ben de baslayacagim diye ama ramazanda kismet olmadi.ya orucluyum ya iftara davetliyim.haliyle ne su icme ne de yeme saati uymadi.3. gün: 70.1 kg
bugün tembellik yaptım, egzersiz yapmadım
son yemeği de 18.00 da yedim, çünkü eve ancak 17.30 da gidiyorum, öğle yemeğimi götürüyorum ama akşam yemeğimi de iş yerine götürmem gerek.
bekliyorumMerhaba.gecen yazdim ben de baslayacagim diye ama ramazanda kismet olmadi.ya orucluyum ya iftara davetliyim.haliyle ne su icme ne de yeme saati uymadi.
Ama gelecegim en kisa zamanda :)
Guzel gidiyorsun tebrik ederim.Başlangıç: 70.5
4. Gün: 69.5
2 litre su içtim
bacak egzersizleri yaptım
17.45 ten sonra yemedim
karpuz diyeti yaptınız mı hiç? 74 kilo dan 69 a düştüm ama tekrar aldımbekliyorumburdayım ben nasılsa, daha yolum uzun belli ki