- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi umutunguleni
-
Bak herkes döküldü ne kadar çok varmış gördün mü :))
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Ben 1.58,esim 1.83. Önceleri topuklu giyip farki kapatmaya calisiyodum.
Hamileyken de makul ölçüde giydim. Ama cocuk kucagimdayken merdivenlerden uçunca bitti topuklu maceram.
Simdi koltugunun altinda sevimli sevimli geziyorum..
Dütdüt:İşbu yorum bol miktarda zugurt tesellisi içermektedir :///
Bu arada size daha uç bir ornek veriyim.
Tanidigim bir abla var. Boyu 1.50,esi 1.92. Ve bu ablanin ilk evliliginden bir oglu var. Onunla yaşıyor.
Hem kendi hem oglu çok bariz rasitizm hastasi.
Ve bu adam hem iyi bir es, hem mükemmel bir uvey baba. Uvey baba bile demek ayip olur hatta.
Konuyla alakası yok pek ama, büyük adamin yüreğinin de büyük oldugu dogru sanirim ..
evet cok zayıfım gercekten almam lazım saglık acısından3 4 kılo alıyım dıyorum en azından ama rahatsızlıklarım var o yuzden alamıyorum bu da ayrı bı sıkıntı tabı .. bakalım umarım bız de sızın gıbı oluruz :) tesekkur ederıım
bence sakın alma, başta da söylenmiş daha kısa görünürsün. 160 boya 55 kiloyu zayıf zannedenler rönesans döneminde yaşıyorlar herhalde :)
Eki Görüntüle 1154794
katılıyorum 160 boya 55 kilo nasıl zayıf olabilir:44:
katılıyorum 160 boya 55 kilo nasıl zayıf olabilir:44:
meraba kızlar ..
5 yıl once aynı lısede okıudugum ınsan sımdıkı nısanlım. o zamanlar benden yana bırsey yoktu ve kabul etmemıstım ama dusundum , sevdım , kabul ettım. 6 aydır nısanlıyız, cok mutluyumm. yalnız bı sorunumuz var. ben 44 kılo 160 boyundayım , o ise 195 ve yapılı bırı. yanyana gelınce kavakla papatya gıbı , edıyle budu gıbı işte alakasız oluyoruz yanı :) bılıyorum kı goze carpan bı durum ustelık. 21 yasındayım ve romatoıt artrıt hastasıyım bu yuzden kemık gelısımım ıyı degıldı , artık gelısmez sanmıyorum.. o basketbolcuydu daha da uzamaz umuyorum. aradakı farklı yuksek topuklarla bıraz aza ındırıyorum ve rahatsız degılım sahsen ben ama annem bıle bu konuda yersız sacma laflar kullanıyo sınırım bozuluyor. bıraz kılo almayı dusunuyorum , daha toplu gorunurum belkı dıye ama boydan kaybedıyorum napıcam bılmıyorum.. bu alakasızlıgı nasıl aza ındırebılırım baska ? fıkrı olan var mı acaba ?
sırf bu yüzden ayrılacak değilsin bizim is yerindede vardı öyle ama çok yakıştirirdım onları birbirine. sende topuklu giyinmeyi öğren mutluluklar dilerim bir ömür boyu
meraba kızlar ..
5 yıl once aynı lısede okıudugum ınsan sımdıkı nısanlım. o zamanlar benden yana bırsey yoktu ve kabul etmemıstım ama dusundum , sevdım , kabul ettım. 6 aydır nısanlıyız, cok mutluyumm. yalnız bı sorunumuz var. ben 44 kılo 160 boyundayım , o ise 195 ve yapılı bırı. yanyana gelınce kavakla papatya gıbı , edıyle budu gıbı işte alakasız oluyoruz yanı :) bılıyorum kı goze carpan bı durum ustelık. 21 yasındayım ve romatoıt artrıt hastasıyım bu yuzden kemık gelısımım ıyı degıldı , artık gelısmez sanmıyorum.. o basketbolcuydu daha da uzamaz umuyorum. aradakı farklı yuksek topuklarla bıraz aza ındırıyorum ve rahatsız degılım sahsen ben ama annem bıle bu konuda yersız sacma laflar kullanıyo sınırım bozuluyor. bıraz kılo almayı dusunuyorum , daha toplu gorunurum belkı dıye ama boydan kaybedıyorum napıcam bılmıyorum.. bu alakasızlıgı nasıl aza ındırebılırım baska ? fıkrı olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?