• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 cm ile 195cm boy farkı ve alakasızlıgı :(

amannn benım babam da 1.90 annem 1. 60..
İncir çekirdeğim derdi anneme:16:.
Ben de anneme çekip bir incir çekirdegiyim (1. 62. boy)..
Takılmaaa. Büyük adamın kalbide büyük olur:34:

BUYUK ADAMIN KALBI DE BUYUK OLUR.. bu hosuma gıttı :) ay ozledım boyle konusunca :) bız de bırer ıncır cekırdegıyız ıste ...

Son düzenleme:
Bende bunu azcık izunuyum iste :D:D
Benimkide bukadar beni tek eliyle havaya kaldırıyor :D:D:D
Boy o kadarda onemli bir unsur degil aslında degilmi canım :)

boyle dusunmek lazım gercekten.. onemı benım ıcın de yok zaten ama artık konusanları dınlememek lazımmıs onu anladım. onemlı olan mutluluk :):54:

vladimir kliçko (Dünya ağır siklet boks sampıyonu ve sevgilisi Hayden Panettirre

$417996729291.jpg

Bende bunu azcık izunuyum iste :D:D
Benimkide bukadar beni tek eliyle havaya kaldırıyor :D:D:D
Boy o kadarda onemli bir unsur degil aslında degilmi canım :)

hiç değil bence yani bilmiyorum .çok uzun veya cok aşırı kısa cüce denebilecek biri ile nasıl olur .sokakta gülen aptallar olur yani o kesin:D
ben insanları umursamam o yüzden önemsiz bence canım 155 ken 175 miniminnacık olmaktan iidir :D

bu ufak kız yuzunden basım yancak yemın ederım. kız kaldırmıs dıye sız nıye kaldırıyosunuz :) bı yerınıze bısey olsa butun beddualar bana gelıcek yapmayın :) hem çişinici tutamazsınız. yeter bu kadar azımlısınız anladım tmaam :D

bence anlaşıyorsanız boy farkının önemi yok kısa boya çare var ama uzun boya yok maalesef topuklu vs giyer azda olsa kapatırsın boy farkını:34: be eşimden önceki erkek arkadaşımdan boyu kısa diye ayrılmıştım topuklu giyemiyordum onun yanında psikolojim bozulmuştu:9::9: çocukluk işte 20li yaşların başlarında takıyor insan böyle maddesel şeylere. ama inan anlaşıyorsan seviyorsan hiç önemi yok:34:

Back