160 cm ile 195cm boy farkı ve alakasızlıgı :(

evet evet ıyı anlasıyoruz cok sukur :) ınsanların yargılarından rahatszlık duymustum ıste bı. atlattım onu da su an :) kısa olmaktansa uzun olmak tabıkı daha ıyıdır dedııgn gıbı .. onemlı degıl , dedıgın gıbı .. tesekkur ederım :)

Aaa biz Benim sözlüm 190 bende 160 bire ben 50küsürlerdeyim.. O da benim ilk okul arkadaşımdı bende başlarda istememiştim ama şimdi öle aşığım ki ne boy farkı görüyorum ne de başka birşey.. Oldum olası topuklu giymeyi severdim şimdi de giyiorum topukluyu mis Hem sen ona tepeden bakacağına o sana tepeden baksın

evet evet :) aynı boyda olunca da bı tuhaf oluyo zaten , kendımı guvende hıssedemıyorum nedense valla bende cok asıgım boyu benım ıcın onemlı degıl ama ıste dedıgım gıbı ınsanlar canımı sıkıyorlar sadece, onlaara da kulak asmıcam artık :) son 1 1 bucuk yıldır ayakkabı olarak sadece topuklu alıyorum , babet falan hayal bzım ıcın cunku :)

Ben de başlarda çok takıyordum milletin laflarını ama şimdi söyleyene o dediğimi diyorum yada oh ne şanslıyım ben dalyan gibi sevgilim var diyorum susup kalıyorlar Babet falan da hiç hayal değil canım ben babet de giyiyorum sporda giyiyorum kısayız diye ölmedik ya Her yerde de topuklu olmuyor ki sen rahatına bak boşver seviliyorsun değer görüyorsun bundan alası mı var

bende 160 eşim 188 canım ben evlenmeden önce 55 kiloydum yanında çok ufak tefek kalıyodum evlenince biraz kilo aldım bide topuklu hiç sırıtmıyoruz sen çok zayıfsın en azından 53 falan ol sağlık açısındanda

onemlı olan da o dımı.. haklısın canım . ben de dınlemıcem artık kımseyı :)

evet cok zayıfım gercekten almam lazım saglık acısından 3 4 kılo alıyım dıyorum en azından ama rahatsızlıklarım var o yuzden alamıyorum bu da ayrı bı sıkıntı tabı .. bakalım umarım bız de sızın gıbı oluruz :) tesekkur ederıım

bence sakın alma, başta da söylenmiş daha kısa görünürsün. 160 boya 55 kiloyu zayıf zannedenler rönesans döneminde yaşıyorlar herhalde :)

bence sakın alma, başta da söylenmiş daha kısa görünürsün. 160 boya 55 kiloyu zayıf zannedenler rönesans döneminde yaşıyorlar herhalde :)

Eki Görüntüle 1154794

47 kılo oldugum zamnlarım cok guzeldııı sımdı 44um 3 kılo oyle fark edıyokı.. once ıyılesmem lazım tabı , sonra boyu kıloyu dusunucez artık..

Canım erkeklerin bir çoğu yanlarında minik duran kızları severler, benim erkek arkadaşımla da aramda 25-27 cm kadar bir fark var net olarak bilemiyorum. O bundan çok memnun, sürekli de dile getirir minnak olmanı çok seviyorum diye..

Ben 160 ,eşim 185 kilosu 96 :)

Bizimle de dalga gecen cok oluyo :)
Ama sorun bende mi dgl tabiki:)
Türkiye standarti 175te ben mi 160şım:)
Ben kısa dglm eşim uzun:)
Yani sorun onda:)

2 ay kadar önce
yakın bir kız arkadaşım
nişanlısı ile
evlendi
boy ve kilo farkları fark olarak size çok yakın
ama arkadaşım 153 eşi de 191 cn
açıkcası dans ederken olsun
sonrasında olsun
birçok fısıldaşmalar oldu
kızı tanıyıp damadı yeni görenler
yada damadı tanıyıp gelini yeni görenler
düğün boyunca fiskoslaştı

düğünde 2 ay geçti
her gün konuşurum arkadaşımla
o kadar mutlular ki
kim demiş ne demiş kime demiş
umurlarında değil
sende dert etme bunu

Hiç takmayın topuklu giyersiniz olur biter :) öyle olup birbirine yakışan o kadar çok tanıdığım var ki

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…