160 cm ile 195cm boy farkı ve alakasızlıgı :(

amannn benım babam da 1.90 annem 1. 60..
İncir çekirdeğim derdi anneme.
Ben de anneme çekip bir incir çekirdegiyim (1. 62. boy)..
Takılmaaa. Büyük adamın kalbide büyük olur

BUYUK ADAMIN KALBI DE BUYUK OLUR.. bu hosuma gıttı :) ay ozledım boyle konusunca :) bız de bırer ıncır cekırdegıyız ıste ...

Son düzenleme:
Bende bunu azcık izunuyum iste
Benimkide bukadar beni tek eliyle havaya kaldırıyor
Boy o kadarda onemli bir unsur degil aslında degilmi canım :)

boyle dusunmek lazım gercekten.. onemı benım ıcın de yok zaten ama artık konusanları dınlememek lazımmıs onu anladım. onemlı olan mutluluk :)

vladimir kliçko (Dünya ağır siklet boks sampıyonu ve sevgilisi Hayden Panettirre

Bende bunu azcık izunuyum iste
Benimkide bukadar beni tek eliyle havaya kaldırıyor
Boy o kadarda onemli bir unsur degil aslında degilmi canım :)

hiç değil bence yani bilmiyorum .çok uzun veya cok aşırı kısa cüce denebilecek biri ile nasıl olur .sokakta gülen aptallar olur yani o kesin
ben insanları umursamam o yüzden önemsiz bence canım 155 ken 175 miniminnacık olmaktan iidir

bu ufak kız yuzunden basım yancak yemın ederım. kız kaldırmıs dıye sız nıye kaldırıyosunuz :) bı yerınıze bısey olsa butun beddualar bana gelıcek yapmayın :) hem çişinici tutamazsınız. yeter bu kadar azımlısınız anladım tmaam

bence anlaşıyorsanız boy farkının önemi yok kısa boya çare var ama uzun boya yok maalesef topuklu vs giyer azda olsa kapatırsın boy farkını be eşimden önceki erkek arkadaşımdan boyu kısa diye ayrılmıştım topuklu giyemiyordum onun yanında psikolojim bozulmuştu çocukluk işte 20li yaşların başlarında takıyor insan böyle maddesel şeylere. ama inan anlaşıyorsan seviyorsan hiç önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…