- 6 Haziran 2014
- 196
- 9
- 48
- Konu Sahibi umutunguleni
-
oyy. bayağı fark varmış.
farkı indirmen mümkün değil. bununla yaşamayı öğreneceksin.
meraba kızlar ..
5 yıl once aynı lısede okıudugum ınsan sımdıkı nısanlım. o zamanlar benden yana bırsey yoktu ve kabul etmemıstım ama dusundum , sevdım , kabul ettım. 6 aydır nısanlıyız, cok mutluyumm. yalnız bı sorunumuz var. ben 44 kılo 160 boyundayım , o ise 195 ve yapılı bırı. yanyana gelınce kavakla papatya gıbı , edıyle budu gıbı işte alakasız oluyoruz yanı :) bılıyorum kı goze carpan bı durum ustelık. 21 yasındayım ve romatoıt artrıt hastasıyım bu yuzden kemık gelısımım ıyı degıldı , artık gelısmez sanmıyorum.. o basketbolcuydu daha da uzamaz umuyorum. aradakı farklı yuksek topuklarla bıraz aza ındırıyorum ve rahatsız degılım sahsen ben ama annem bıle bu konuda yersız sacma laflar kullanıyo sınırım bozuluyor. bıraz kılo almayı dusunuyorum , daha toplu gorunurum belkı dıye ama boydan kaybedıyorum napıcam bılmıyorum.. bu alakasızlıgı nasıl aza ındırebılırım baska ? fıkrı olan var mı acaba ?
Kilo alma sakın. Daha kısa görünürsün. Zayıflık bu konularda avantaj, uzun gösterir. Boy farkı var evet ama önemli mi? Hayır... Birbirinizi sevdikten sonra, kim ne demiş umursamayın.
Ne güzel bizimde sevgilimle aramda sizinki kadar fark var ,cokta sevimli duruyorum yanında ,yolda bir sorun olsa beni kucagına alır kosa kosa goturur o derece minik kalıyorum yanında
Aradaki farkı ondan daha cekici olarak kapatabilirsin ,tarzını belirlemekte sana kalmıs:)¤
tatlım bak ne güzel mutlusun rabbim devamını getirsin inşallah..inan bana burda öle moral bozucu konular acılıor ki mutluluğun tadını cıkar:)ne var ki boy farkı olsa hiç anlamıorum dış görünüşe takılanları..sizde papatyayala kavak gibi olun nolcak ki:)ne güzel farkınız olur..kalbine yakışsın o senin yeter bence...benim ananemle dedemle ölemiş..ama gayet de mutluluarmıs:)
sıcak suya ıslan nişanlını o ceksin biraz
bence takma. boşver herkes istedigini söylesin
nooolmuş yaniii bende senın gıbıyım..
kocamda 1.86..
bodur tavuk her daim piliç..
bı topuklu gıymeye bakar..bana cok tatlı geliyor böyle cıftler
Dımı :) bız de farklı olalımm. guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım,rahatladımm :)
Evlendikten sonra doğal gelir,takmazsın.Merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?