• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yil cocuk sahibi olamamak

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
323
Şimdi TV de özlüyorum 16 yol çocuk sahibi olamayan bi aile var. Allah yardimcilari olsun biz 1 yildir istiyoruz olmuyor diye psikolojik gitti Allahim kimseyi boyle uzun yollar sinamasin

Ewet ya cok zor bi durum sabir gerktiren durum gercekten morali yuksek tutmak lazim ama bi ay olmayinca neden olmadi diye hmn telasa kapilan biz insanlar millet 16 yil bekliyo onlardaki sabir deilde nedir acaba rabbim kolaylik versin ne diyelim yaaa:-(

ben tüp bebek için para biriktirmeye başlıcam kafa yormuyorum artık takdir Allahındır olurda doğal yoldan hamile kalırsam sürpriz olur elimden geleni yaptım şimdiye kadar

Benim eltimin yengesinjn de 16 yil sonra olmuştu. Rabbim herkese yardim etsin. Cok buyuk bir sabir. Rabbim hayirli evlat versin isteyen herkese. .

Yengemin 26 yıl sonra oldu :) Şimdi 2. yi düşünüyorlar Allah kısmet ederse. Tabii o hamilelik haberini falan düşünebiliyosunuzdur. Bütün aile ağlamaktan konuşamadık ...

Yengemin 26 yıl sonra oldu :) Şimdi 2. yi düşünüyorlar Allah kısmet ederse. Tabii o hamilelik haberini falan düşünebiliyosunuzdur. Bütün aile ağlamaktan konuşamadık ...
26 yıl koca bir ömür sabır ede ede insanda sabır kalmazki, Allah 2.yide nasip eder inşallah
bizlerede bu kadar beklmeden nasip etsin inşallah

26 yıl koca bir ömür sabır ede ede insanda sabır kalmazki, Allah 2.yide nasip eder inşallah
bizlerede bu kadar beklmeden nasip etsin inşallah

Evet ben 6-7 yaşlarındayken beni alır, ya dr a yada böyle okuyup , üfleyen insanların yanına giderdik. Çocuklara sürekli hediyeler alırdı. Bütün sokaktaki çocuklar onu görünce koşardı. Şimdi ben bile inanamıyorum olduğuna. Allah nasip etti inşallah askerliğini , evlendiğinide gösterir. 7-8 defa tüp bebek denediler sonunda tuttu çok şükür.

Bu arada bende 1 yıllık evliyim son aylarda korunmadım. Hep hemen olur diye düşünürken baktım olmuyor. Şimdi çok korkuyorum olmıycak diye.. Allahım isteyenlere bakabileceklere nasip eyle hayırlısı ile . Amin.

Back