- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
16 yaşındayım be boyum çok kısa resmen sınıfın yer cücesiyim
Boyum 1.65 annemin boyu 1.74 babamın 1.80 amcamın 1.79 halamın 1.72 dayımın 1.85 ailem uzun boylular ama anneme bi türlü yetişemiyorum benim yaşdakiler hep annelerini geçiyolar ama ben annemin yanında küçük çoçuk gibi kalıyorum
Sınıf arkadaşlarımla dışarıda çıkamıyorum onların yanında baya bi utanıyorum hepsi 1.70 i geçmişler
Nolucak benim bu halim uzar mıyım? Önerilerinizi lütfen yazın
Doğru diyosun ama çevrem hep uzun onun için bu kadar takıyorum bide ben 13yaşımda regl oldum o zamandan baya bi uzadım 10-11cm flnsus kız sen yer cücesiysen ben 153 lük boyumla neyim hobbit mi?
bu arada 15 yaşımda regl olduğumdan beri uzamıyorum ben
bence gelişimin normal devam ediyorsa 1-2 cm en fazla uzarsın derim
İşte doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama giderim inşallah açıktırcok kafana takıyorsan önce el bileğinin röntgenini cektir doktor buyume plaklarına baksın acıkmı kapalımı
eger kapanmıssa ııhh ne yapsan da uzamazsın ama daha acıklarsa ozaman uzayacaksın ona gore beslenır spor yaparsın
Yüzmeye gitmek istiyodum ama hani 16yaşım var geç diye hep erteliyodum işe yararsa giderimCanım uzarsın daha bi 5 cm merak etme ama tavsiyem her hf yüzmeye gitmen ve bol protein kalsiyumlu beslenme.internette anne baba boyunu hesaplayıp bir kız çocuğunun tahmini boyu çıkıyor.ordan boyunu hesaplayabilirsin.benim amcamın çocukları hep 15 yaşından sonra boy attılar
Evet kısa deilim ama çevrem uzun diye kısayım bu arada valeybol oynarım ama hep 16 yaşındayım ve artık çok geç diye erteledimben uzadım
suan 172 boyumdayım 2 cm uzadım
lısedeyken voleybol takımındaydım
ınanılmaz proteın desteklı beslendıgım gıbı sureklı antremanlar
bıde evde esneme hareketlerı yaparak kaslarımı esnetıyordum
2 cm uzattı bu benı
bu arada 165 turkıye ortalamasıdır
kısa degılsın :)
Valla hep bu sınıf arkadaşlarıma göre çok takıyorum sonuçta aynı yaşdayız ama aramızda 7-10 var :/Valla benim de boyum 1.58 yandım benşaka bi tarafa boyumdan memnunum ama senin boyun cok iyi elbette süt yoğurt yuklen biraz bol da spor uzar boyun canim benim
Aynen benim yaşdakiler annelerini geçiyo ben anneme aşağıdan yukarıya bakıyorum ve kim beni görse sen kime çektin böyle kısa diye moralimi bozdular onun için bende bi uzamak istiyorum bu arada senin yaşın kaç?Benim de annem 1.73 babam 1.82 ama benim boyum 1.64. Muhtemelen herkes annene babana bakarak sana kısa kaldın imasında bulunuyor ve senin de moralin bozuluyor.Ben de o yaşlarda aynı şeyleri yaşadım ve boy kompleksine girmiştim.Sonra kendi kendime dedim ki aslında ideal bir boydayım bu boya kısa demek nankörlük olacak hiç de kısa değilim.Kimin ne dediğini boşver kısacası.Ben mutluyum şimdi -ki mutsuz olmayı gerektirecek hiçbir şey yok
Yaşım için geç diye gitmedim uzamama yardımcı olursa giderimUzayacaktır . Basket oyna , voleybol oyna , süt iç .
Benim babam iranlı onun için arkadaşlarım fln oralı hep uzunlarsiz hangi ülkede hangi sulak bölgede yaşıyosunuz, herkesin boylar yürümüş gitmiş. ben 27 yaşındayım 160ım sendende kısayım uzama ihtimalim yok. öleyim o zaman ben
Yaşım için geç diye gitmedim uzamama yardımcı olursa giderim
vallah şansıma edeyim benim karşıma bi boyu kısa erkek yada kız çıkmıyoki bu arada senin yaşın kaç kiİyide türk erkeklerinin boy ortalaması belli.170 cm.
Sen upuzun olursan boyuna göre erkek zor bulursun bu ülkede.ayrıca çok kısa değilsin.
Bende en son 14 yaşında olctum boyumu 162 cm mi ne çıkmıştı.moral bozukluğundan ölçmeye cesaret edemiyorumm
Zaten sınıfta 5kızız 3ü 1.72-73 fln 1i de 1.76 resmen yanlarında hobit :/Sınıftaki herkesin boyu 170'i mi geçti
Kendimi ezik hissettim şuan yani...
Kız mı? O zmn spora giderim çok teşekkür ederimBenim yegenim basket oynayarak beni geçti .
V
vallah şansıma edeyim benim karşıma bi boyu kısa erkek yada kız çıkmıyoki bu arada senin yaşın kaç ki
Kısa deilim ama arkadaşlarım fln hepsi 1.73-176yı fln onun içi çok takıyorum ve sonuçta boy konusunda takıntılıyım ailemden boylarını sormam normalBenim 172 de ne oluyo
Sanki başımız göğe erdi. Boşver.
Ayrıca 165 boya cüce demen de bana biraz abartı gibi geldi.
Bir de dayının,halanin,amcanin filan boylarini tam olarak nereden biliyorsun anket mi yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?