16 yaşındayım boyum uzar mı??

şu konunla ne kadar çok insanın moralini bozduğunu farkedersin umarım....

Neden moral bozayım??
Sonuçta benim çevrem hep boyu uzun bi ben çoçuk gibi kalıyorum ve bende uzamak istiyorum burda moral bozucak ne var?

sus kız sen yer cücesiysen ben 153 lük boyumla neyim hobbit mi?
bu arada 15 yaşımda regl olduğumdan beri uzamıyorum ben
bence gelişimin normal devam ediyorsa 1-2 cm en fazla uzarsın derim
Doğru diyosun ama çevrem hep uzun onun için bu kadar takıyorum bide ben 13yaşımda regl oldum o zamandan baya bi uzadım 10-11cm fln

İşte doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama giderim inşallah açıktır

Yüzmeye gitmek istiyodum ama hani 16yaşım var geç diye hep erteliyodum işe yararsa giderim

Benim de annem 1.73 babam 1.82 ama benim boyum 1.64. Muhtemelen herkes annene babana bakarak sana kısa kaldın imasında bulunuyor ve senin de moralin bozuluyor.Ben de o yaşlarda aynı şeyleri yaşadım ve boy kompleksine girmiştim.Sonra kendi kendime dedim ki aslında ideal bir boydayım bu boya kısa demek nankörlük olacak hiç de kısa değilim.Kimin ne dediğini boşver kısacası.Ben mutluyum şimdi -ki mutsuz olmayı gerektirecek hiçbir şey yok

Evet kısa deilim ama çevrem uzun diye kısayım bu arada valeybol oynarım ama hep 16 yaşındayım ve artık çok geç diye erteledim

Valla benim de boyum 1.58 yandım ben şaka bi tarafa boyumdan memnunum ama senin boyun cok iyi elbette süt yoğurt yuklen biraz bol da spor uzar boyun canim benim
Valla hep bu sınıf arkadaşlarıma göre çok takıyorum sonuçta aynı yaşdayız ama aramızda 7-10 var :/

siz hangi ülkede hangi sulak bölgede yaşıyosunuz, herkesin boylar yürümüş gitmiş. ben 27 yaşındayım 160ım sendende kısayım uzama ihtimalim yok. öleyim o zaman ben

Aynen benim yaşdakiler annelerini geçiyo ben anneme aşağıdan yukarıya bakıyorum ve kim beni görse sen kime çektin böyle kısa diye moralimi bozdular onun için bende bi uzamak istiyorum bu arada senin yaşın kaç?

siz hangi ülkede hangi sulak bölgede yaşıyosunuz, herkesin boylar yürümüş gitmiş. ben 27 yaşındayım 160ım sendende kısayım uzama ihtimalim yok. öleyim o zaman ben
Benim babam iranlı onun için arkadaşlarım fln oralı hep uzunlar

V
vallah şansıma edeyim benim karşıma bi boyu kısa erkek yada kız çıkmıyoki bu arada senin yaşın kaç ki

V

vallah şansıma edeyim benim karşıma bi boyu kısa erkek yada kız çıkmıyoki bu arada senin yaşın kaç ki

Benimde seninle aynı yaşım ama bence okulundaki kızlar uzun boylu senin boyun ideall benimde ideal 170 in üstü bence iyi değil ve boyun uzar bence.şimdi de kısa değilsin ama normal takma

Benim 172 de ne oluyo
Sanki başımız göğe erdi. Boşver.

Ayrıca 165 boya cüce demen de bana biraz abartı gibi geldi.
Bir de dayının,halanin,amcanin filan boylarini tam olarak nereden biliyorsun anket mi yaptin?
Kısa deilim ama arkadaşlarım fln hepsi 1.73-176yı fln onun içi çok takıyorum ve sonuçta boy konusunda takıntılıyım ailemden boylarını sormam normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…