• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaşındaki yakınından haber alamayan vatandaş: İktidarınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
16 yaşındaki yakınından haber alamayan vatandaş: İktidarınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın!
Ankara'daki bombalı saldırı sonrası haber alamadıkları yakınlarının sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyenler hastane önlerine akın etti. Yaralılar ve yaşamını yitirenlerin yakınları zaman zaman fenalık geçirdiler. Hastane önlerinde bekleyenler hükümetin savaş politikalarına isyan ettiler. Hayat Televizyonu canlı yayınına katılan, patlamada kaybolan 16 yaşındaki Destina Parlak’ın yakını, “İktidar hırsınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın” diyerek tükümete tepki gösterdi.
14 Mart 2016 07:40

http://t24.com.tr/video/16-yasindak...-da-baskanliginiz-da-yerin-dibine-batsin,1855

Screenshot_2016-03-16-18-57-48.png

soma da dövülen adamın hikayesine benzemiş:KK51:

Ay hiç alakaları yok ama ben bu ülkede olmaz demem hiçbi şeye. Eğer aynı olduğu tespit edilse zaten tutuklanır. Şüphe duyan varsa şikayetçi olsun. Ben benzetemedim.

var sayalım gezideydi.
yakını olamaz mı ?
Ayrıca söyledikleri baştan sona doğru değil mi ?
İllaki biri mi ölmeli ? ölen fidanlara hiç mi üzülmediniz.
Yemeyip içmeyip bu adam geziye katılmışşşş yaaa gibi saçma sapan bir yorum yapmış.Provakatör-müş...
Esas bu haberi yapan provakötün en önde gideni.
Konuştuğunuz ayrımcı laflar ve kışkırtmalarınız yüzünden çoluk çocuk ölüyor gezi de gezi...
evdeki % 50 nerede ? kefenliler nerede hadi çıkın kurtarın vatanı bu teröristlerden.

Bu insan belki gerçekten bir yakını için feverân etti, ki Ankara'da 97 kişinin öldüğü terör saldırısında yakınlarını, arkadaşlarını kaybedenlerden bazıları da maalesef ki son olayda hayatını yitirdi:KK43:

Ölen 37 insan yitip giden 37 can var:KK43: ben en çok neyi merak ediyorum biliyor musunuz? 97 insan öldüğünde devlet şehit sayıp ailelerine maaş bağlayacak, istihdam edilecekler haberi yapılmıştı, hakkımı helal etmiyorum diyenler oldu, şimdi ölen bu insanlarda şehit sayılır ailelerine maaş bağlanırsa ve görüşüne ters düştüğünü düşündükleri olursa yine helal etmeyecekler mi:KK43:

Kim kimdir, ne amaçla vardır bilmem, benim için o kadar da kıymeti yok, anneler, babalar, kardeşler, birilerinin evlatları öldü, beni ilgilendiren kısım bu yalnızca.

Aynı kişi mi değil mi bilmiyorum ama aynı kişi ise ve bu bir provokatörlük ise,bunun haber yapılması kadar da doğal birşey yok...Hele de incik cincik her şeyin haber sayılıp rağbet gördüğü şu günlerde gayet de normal...Gerçekten ölen birinin yakını olması ile, yalan söyleyerek her üzücü durumdan nemalanan birisi olması arasında dağlar kadar fark var çünkü.

var sayalım gezideydi.
yakını olamaz mı ?
Ayrıca söyledikleri baştan sona doğru değil mi ?
İllaki biri mi ölmeli ? ölen fidanlara hiç mi üzülmediniz.
Yemeyip içmeyip bu adam geziye katılmışşşş yaaa gibi saçma sapan bir yorum yapmış.Provakatör-müş...
Esas bu haberi yapan provakötün en önde gideni.
Konuştuğunuz ayrımcı laflar ve kışkırtmalarınız yüzünden çoluk çocuk ölüyor gezi de gezi...
evdeki % 50 nerede ? kefenliler nerede hadi çıkın kurtarın vatanı bu teröristlerden.
Twitter'dan Facebook'tan ekranlarını karartıp mesaj sayılarıyla ülkeyi hainlerden kurtarmakla meşgul %50.
Başganlarının yoluna kurban olacakları kefenleri de perdelik kumaştan olacakmış.

Gezide olup yakinini kaybetmis olma ihtimali var ama ben provakatör oldugunu düsünüyorum.

Emin olmadigim icin acisina saygi duymak zorundayim. Tersini yapamam zira.
Sakinlesince biri buna, insanlarin müslümanligina laf etmenin sadece seslendigi kisiyi hedef aldigini, ama birinin dinine laf etmenin o dine mensup herkesin kalbini kirdigini anlatsin. Insanlarin kutsallarina saldirmanin medeni bir insana yakismadigini ama acisina verilerek susuldugunu bilsin.

Gezide olup yakinini kaybetmis olma ihtimali var ama ben provakatör oldugunu düsünüyorum.

Emin olmadigim icin acisina saygi duymak zorundayim. Tersini yapamam zira.
Sakinlesince biri buna, insanlarin müslümanligina laf etmenin sadece seslendigi kisiyi hedef aldigini, ama birinin dinine laf etmenin o dine mensup herkesin kalbini kirdigini anlatsin. Insanlarin kutsallarina saldirmanin medeni bir insana yakismadigini ama acisina verilerek susuldugunu bilsin.

Yere batsın iktidar hırsınız ve başkanlığınız cümlesindeki "din" nerede ?
bu konuşmada kimsenin dinine laf söylemiyor daha doğrusu gerçek dinimize laf söylemiyor.
Partici dine laf söyleniyor,iktidar hırsına laf söylüyor,ölen insanlar giden fidanların acısı ile laf söylüyor.
Şahıslara laf söyleniyor hani toz kondurulumayan şahıslar varya onlara.
Benim tanıdğım yoktu bu ölenlerin arasında ama en az onlar kadar öfkeliyim.
sizin bile burada hafif tehditkar söyleminize bakarsak siyasiler elindeki güçle alenen tehtid etmesi size normal geliyor değil mi?

Aktroller sağlam çalışıyor ama paralarını hak ediyorlar sonuna kadar ağğbi.

O zaman diren Cemal diyorum gerçekten oysan ve de ekliyorum ülkenin senin gibi dobra insanlara ihtiyacı var, kral çıplak diyebilenlere.

Not: Orada dininiz batsın derken müslümanlığı hedef almadığı aşikar, IŞİD gibi dindarın diyip insan katledenlere ya da dini kullananlara lafı, konuşmanın başı sonu belli, amaç belli zaten, tek o cümleyi duymak isteyenleri anlıyorum, çünkü o cümle ile diğer doğruları elimine etmeye çalışıyorsunuz...

Yere batsın iktidar hırsınız ve başkanlığınız cümlesindeki "din" nerede ?
bu konuşmada kimsenin dinine laf söylemiyor daha doğrusu gerçek dinimize laf söylemiyor.
Partici dine laf söyleniyor,iktidar hırsına laf söylüyor,ölen insanlar giden fidanların acısı ile laf söylüyor.
Şahıslara laf söyleniyor hani toz kondurulumayan şahıslar varya onlara.
Benim tanıdğım yoktu bu ölenlerin arasında ama en az onlar kadar öfkeliyim.
sizin bile burada hafif tehditkar söyleminize bakarsak siyasiler elindeki güçle alenen tehtid etmesi size normal geliyor değil mi?

Ben izledigim videoda duydum. Yere batsin dininiz lafini. Benim tehdit kar tavrim nedir anlamadim. Sanirim acisina saygi duyuyorum susuyorum sankinlesince anlasin lafim. Iktidara , partiye , siyasetlerine laf etsin. Yere batsin müslümanliginiz desin. Dininiz dedigini duydum. Empati yaptim. Olur dedim acisi büyük. Herkes cok üzüldü ben de.
Ama eger sadece ortaligi karistirmak istiyorsa ettigi laf cok agir.
Yani bakin ben yillarimi ateist arkadaslarla gecirdim. Hristiyan arkadaslarim var. Anlatmak istedigim birine kizginsan onu hedef alman gerektigi.

Bu insan belki gerçekten bir yakını için feverân etti, ki Ankara'da 97 kişinin öldüğü terör saldırısında yakınlarını, arkadaşlarını kaybedenlerden bazıları da maalesef ki son olayda hayatını yitirdi:KK43:

Ölen 37 insan yitip giden 37 can var:KK43: ben en çok neyi merak ediyorum biliyor musunuz? 97 insan öldüğünde devlet şehit sayıp ailelerine maaş bağlayacak, istihdam edilecekler haberi yapılmıştı, hakkımı helal etmiyorum diyenler oldu, şimdi ölen bu insanlarda şehit sayılır ailelerine maaş bağlanırsa ve görüşüne ters düştüğünü düşündükleri olursa yine helal etmeyecekler mi:KK43:

Kim kimdir, ne amaçla vardır bilmem, benim için o kadar da kıymeti yok, anneler, babalar, kardeşler, birilerinin evlatları öldü, beni ilgilendiren kısım bu yalnızca.
Evet iclerinde terorist ya da terorist sevici varsa etmeyecegim. Bunu neden surekli one suruyorsunuz ki?

Ben sizler kadar humanist degilim bu da benim kusurum.

Ben izledigim videoda duydum. Yere batsin dininiz lafini. Benim tehdit kar tavrim nedir anlamadim. Sanirim acisina saygi duyuyorum susuyorum sankinlesince anlasin lafim. Iktidara , partiye , siyasetlerine laf etsin. Yere batsin müslümanliginiz desin. Dininiz dedigini duydum. Empati yaptim. Olur dedim acisi büyük. Herkes cok üzüldü ben de.
Ama eger sadece ortaligi karistirmak istiyorsa ettigi laf cok agir.
Yani bakin ben yillarimi ateist arkadaslarla gecirdim. Hristiyan arkadaslarim var. Anlatmak istedigim birine kizginsan onu hedef alman gerektigi.

benim söyleyeceklerimi üstte ZeyMurEl ZeyMurEl söylemiş.

tehditkar tavrınızdan kastım

Insanlarin kutsallarina saldirmanin medeni bir insana yakismadigini ama acisina verilerek susuldugunu bilsin.

yoksa ben sana ne yapacağımı bilirdim , gelir bu lafın arkasından .Bu sebeple tehditkar dedim.

benim söyleyeceklerimi üstte ZeyMurEl ZeyMurEl söylemiş.

tehditkar tavrınızdan kastım

yoksa ben sana ne yapacağımı bilirdim , gelir bu lafın arkasından .Bu sebeple tehditkar dedim.

O yapacagim nedir biliyor musun ?
Videoya yorum yapip " yazik dinime laf etme etmesin. Medeni olsun" olurdu. Gercekten acisina veriyorum. Beni tanimiyorsunuz ama kelimelerimi cok dikkatli secerim ben. Son zamanlarda gördügüm bazi seyler olmasa bu bile aklima gelmezdi. Sadece aciyi görürdüm. Ama inanmayan kesimden bir kisminin medeniyet medeniyet diye bagrirken, inanan kesime ne kadar medeniyetsizce yaklastigini görüyorum. Ve bu yavas yavas bir baski olusturmaya başladi. Hepimiz gergin gergin dolasip bize benzemeyene saldirma pesindeyiz sanki.

O yapacagim nedir biliyor musun ?
Videoya yorum yapip " yazik dinime laf etme etmesin. Medeni olsun" olurdu. Gercekten acisina veriyorum. Beni tanimiyorsunuz ama kelimelerimi cok dikkatli secerim ben. Son zamanlarda gördügüm bazi seyler olmasa bu bile aklima gelmezdi. Sadece aciyi görürdüm. Ama inanmayan kesimden bir kisminin medeniyet medeniyet diye bagrirken, inanan kesime ne kadar medeniyetsizce yaklastigini görüyorum. Ve bu yavas yavas bir baski olusturmaya başladi. Hepimiz gergin gergin dolasip bize benzemeyene saldirma pesindeyiz sanki.

Şahsınıza değil lafım ,siyasilerin söylemleri gibi geldi cümleniz.Bende bu siyasilere kızgınım yalnız kendilerine oy verene inanıyor muamelesi yapmalarına,dinimizde ayrı bir mezhep oldu.malum parti ismi .Bu partili değilsen inanmıyor muamelesi yapılmasına kızgınım.Ben inanıyorum ama yalnız Allah'a inanıyorum siyasilere değil aynı zamanda medeniyete de sonuna kadar katılıyorum .Çünkü Allah yarattığı kullarının savaşmasını birbirini öldürmesini istemez.Medeniyet isteyen inanmayan mı oluyor şimdi ? Medeniyet sahibi olsa insanlar inanma yada inanmama gibi bir cümle kurmaya da ihtiyacımız kalmaz.Saygı devreye girer ve huzur olur.Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum biribimize benzemeyene saldırma peşindeyiz.Bu kimin suçu ? 1500 yıllık dinimizin mi , yoksa şimdiki siyasilerin mi ?

Back