- 16 Mayıs 2013
- 152
- 4
- Konu Sahibi kismetmisnapcan
Ablalarım benim size bi sorum olacak. Ben 16 yaşındayım bu yaşıma rağmen göz altımda 6-7 tane kırışıklık oluştu üstüne morluk ve yağ bezeleri var hiç bi ürün kullanmadım bu zamana kadar morluk genetik yapcak bişi yok ama kırışıklıklar moralimi çok bozuyor bu lanet kırışıklıklar yüzünden yaşımdan olgun gösteriyorum aynaya yakından falanda bakmıyorum bariz ortadalar önceden takmıyordum ama şu son 3 aydır psikolojim bozuldu sanki daha da derinleştiler ( çok güldüğümden ortaya çıktılar heralde sebebini bilmiyorum ama bu gidişle erken yaşlancam ( kırışıklıklarımın derinleşmesini istemiyorum bunun için bana uygun bi göz çevresi kremi önerirmisiniz lütfen uygun fiyatlı bişiy olsun (
Doğal yollarıda denedim maya maskesi yaptım beceremedim mi bilmiyorum ama daha beter oldu bi hafta sonra gene eski haline döndü allaha şükür bitkisel yağlarda sürdüm onlardan oluştu yağ bezeleri offf.....................
Doğal yollarıda denedim maya maskesi yaptım beceremedim mi bilmiyorum ama daha beter oldu bi hafta sonra gene eski haline döndü allaha şükür bitkisel yağlarda sürdüm onlardan oluştu yağ bezeleri offf.....................