16 yaşında erkek kuzenimi babası zorla evlendirmeye çalışıyor ne yapabilirim yardım

annene yada babana tüm detaylarıyla anlat ve ıhbar etmelerını iste.yada konussunlar,adamın çok anlayacagını sanmıyorum ama..
16 yasındaki çocuga yapılabılecek en buyuk kötülük.
allah kahretsın bu zihnıyettekı ınsanları,baş belaları

Eminsen bu durumdan ihbar edebilirsin .. Sosyal hizmetlere ya da ilgili yerlere .

16 yasindaki cocugu hangi akla hizmet evlendirecekmis.paikopatmi bu adam eve kilitliyor.
Nereye kacip kurtaracakmis onlar findik toplamaya buraya gelmisler...

baba psikopat kesin e teyzeniz nasıl yaşamış onla neden kurtulamamış?

Daha neler
Polise şikayet edin bu adamı
Ama akli melekeleri yerinde depil raporu alabilir ve bu işten sıyrılabilir zira aklı yerinde değil zaten!

Yetkili mercilere telefonla ulaşarak ismini gizli tutarak durumu anlat.
Enişte suç işliyor resmen.
Yada savcılığa git savcıya anlat durumu onlar yakın takibe alıp soruşturma yaparlar ve çocuk 18 doldurmadığı için devlet korumasına alırlar.
Tabi soruşturma sırasında çocuk inkar ederde yok öyle bişey derse o zaman bırak ne halleri varsa görsünler.
Merak etme savcılık seni teşhir etmiyor isimde vermiyor zaten.

Çocuk kendini mi kurtaracakmış? Sanki Almanya'ya evlendiriyor. Gürcistan yahu insanların işsizlikten olmadık işleri yaptığı yer. Aile çok çok zenginse neyse de ülke olarak pek parlak değil yani.

Bence ihbar edin. Yaptığı resmen zorbalık.

Tekrar okudum da işçi aileymiş. Ülkelerinde iş bulamayan insanlarla mı kurtulacak hayatı? Ne salak adam ya.

Kuzenin 16 yaşında yani kanunlara göre henüz çocuk sayılıyor. Direk 183'ü ara. Kadın çocuk ve sosyal hizmet danışma hattı bu verdiğim numara. Olayı anlat ve ihbarda bulun. Senin adını vermeyeceklerdir merak etme. Bu yapılan çocuk istismarına giriyor bildiğin. Hemen şikayet et.

18 yasindan kucuk, 183ü arayip bir daniş bence.

183 ü arayıp durumu anlat, bu arada gürcü aile çalışmaya türkiye ye geliyor enişte oğlunu onlara göndermek istiyor, ilginç...

O yaşta evlenmek yasal olarak mümkünmü yaa, şoktayım ne babalar var

İhbar et ama kendini afişe etme. Büyük suç yaptığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…