Kızını kaybetmiş hala akillanmamis adama bak nasıl bi baskı kuruyorsa mutlaka bir yolu vardır kızlar için biliyorum ama erkeklerdede aynısı gecerlimidir gerçi sonuc olarak reşit değil Allah akıl fikir versn umarım sorunu halledebilirsinizöncelikle merhaba herkese. durum şöyle orduda yaşıyoruz ağustos ayında fındık toplama vaktinde söz konusu eniştem evlerinin alt katında 20 gün kadar gürcistanlı bir işçi topluluğunu misafir ediyordu. bu toplulukta 16 17 yaşlarında bir gürcü kız çocuğu ile kendi oğlunun arasını yapmaya çalışıyor. çocuk haklı olarak istemiyor böyle bir şeyi ve adam ailesini gezmeye diye gürcistana götürüyo sırf kızla cocuğu bir araya getirmek için. detayları çok iyi bilemiyorum arkadaşlar ama cocuğun psikolojisi mahvolmuş durumda. adam çocuğuna sürekli sen okumazsın zaten ülkenin hali de berbat kaç kurtar kendini diyerek baskı kuruyor ben teyzesinin kızıyım yaşım 17 bizimle görüşmesine izin vermiyo çocuğu eve kilitlemiş durumda bizim ona akıl vereceğimizi söylüyormuş ne yapabilirim bu konuda bu adam baskı kurarak büyük kızının defalarca bileklerini kesmesine sebep oldu kız 23 yaşında kalp krizinden vefat etti aynı şeyleri bu çocuğun yaşamasını istemiyorum ama ailem yardımcı olmuyo başına bela alma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?