• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasinda burun estetigi?

Tugba077211

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
4
0
86
16 yasindayim, ve bir kac ay once burnum kirildi ve cok yamuk gorunuyor. Estetik icin 18 yasina kadar beklemek mi gerekiyor? cok uzgunum :( Hic kimse 16 veya 17'de rinoplasti yaptirdimi/ yaptirani taniyormu?

Benim bildigim kadar 16 yasindaki kizlar ameliyat olabiliyorlar :)

Erkek kardeşim 16 yaşında aynı senin gibi kırık durumu vardı doktor kemik gelişimini tamamladığı için 15 gün önce ameliyatını yaptı. Her doktor yapmıyo ama bi görün derim eğer kemik gelişimin tamamlandıysa sorun yok ameliyatını olabilirsin

Erkek kardeşim 16 yaşında aynı senin gibi kırık durumu vardı doktor kemik gelişimini tamamladığı için 15 gün önce ameliyatını yaptı. Her doktor yapmıyo ama bi görün derim eğer kemik gelişimin tamamlandıysa sorun yok ameliyatını olabilirsin
kime yaptirdi?

Benim sadece estetik için olan tanıdıklarım var. Ben kendim de 16 yaşındayım 3 aya 17 olacağım. Burnumda ciddi deviasyon sıkıntısı var bu yüzden hiç nefes alamıyorum. Gittiğimiz doktor ameliyat olmam gerektiğini istersem şimdi de olabileceğimi söyledi ama ailem yaşımdan ötürü pek emin değil. Kısacası sağlık sıkıntısı varsa her türlü yapabilirsin gelişimin tamamlandıysa.

Back