16 yaşıma yeni girdim fakat göğüslerim çok küçük

Semaanr12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
1
0
23
Arkadaşlar ben 16 yaşına yeni girdim sayılır südyen dahi kullanmıyorum fakat 75 i doldurabilir diye düşünüyorum çünkü göğüs çevrem 86-87 cm ve göğüs ölçülerinde de 75 takmam gerektiğini gösteriyor anneme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim fakat bana uygun südyen olmayacağını söyledi psikolojim bozuldu resmen ama ölçüyorum ve 75 beden çıkıyor herneyse sizce gidip kendim mi almalıyım lütfen yardımcı olun

Sevgili kardesim canini sikma bunlar dert edilmeyecek seyler her bedenden sudyen var hatta 75 in altinda bile var kucuk. Ama buna dertlenme ben 19 yasinda evli bir bayanim emin ol benimde tam senin yasina kadar senin gibi bu sorunum vardi basta kafama taktim ama kendime uygun sutyenler buldum sonra aldanmadim 18 yasina kadar goguslerim biraz iri olmasada buyumeye kendini toplamaya basladi. Evlenincede zaten buyudu baya hemde cubku bu biraz sevisip ellemeylede alakali bir durum. Simdi ise memnunum hamile olunca cocukta olunca daha cok irilesecek ve cok guzel olucak ah biz minik gogusluler ne kadar sansliyiz"! Canini sikma benim guzel kardesim yasin daha kucuk sonra hatice abla dediydi dersin utanmadan git kendin bak sutyencilere dolas utanma cekinme onlarda zaten aaa kiza bak aaa sutyen alicak hadi gulelim diyecek halleri yok.. Bunlar dert edipmeyecek seyler cok da icine dert olduysa ozelden mesaj at seninle bu konuyu konusalim Gozlerinden opuyorum

X