16 Şubat Perşembe'ye ameliyat tarihi aldım kızlar :))

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
844
103
İstanbul
16 Şubat Perşembe kısmet olursa Mecidiyeköy Çevre hastanesinde İlkay Hüthüt'e ameliyat olacağım...300 veya 325 (ameliyatta deneyecek) cc mentor yuvarlak kas altı (tam kas altı değil diye belirtti ne demek istedi bilmiyorum ) dual plan yüksek profil takacak...1.65 53 kg ım..
Yıllardır istiyordum buranın eski üyelerindenim...4 yıl önce teşebbüs ettim fakat doktora karar verememiştim sonra nolduysa rafa kaldırdım erteledim....Şimdi içerde 11 günlük yıllık iznimin geri kalanı var...Ee yaz da geliyor:halay: Olayım kurtulayım istiyorum ... Gün gelecek de sen de ameliyat bilgilerini yazacaksın deselerdi inanmazdım hayal gibi gelirdi :))) Hep forumları takip edip tebrik eden taraftım ben :KK48: Olayın başrolü olmak çok enteresanmış gerçekten:) Bu arada 11 gün yeter mi kızlar ? Doktor sadece iş görememezlik raporu veriyor o da rapor yerine geçmezmiş:KK64:
Dualarınızı bekliyorum...Forumları okurken çok rahattım ama şimdi çok tedirginim ve biraz da korkuyorum özellikle ilk 4 günden :))) Genelde herkes ilk 4 günü çok sancılı geçirdiğini yazmış ilk 4 gün gözümde büyüyor da büyüyor:))
Doktoruma sordum yanımda ne getirmeliyim diye,rahat kıyafetler getir dedi...Önden düğmeli eşofman götüreceğim,pipet tavsiye etmişsiniz pipet götüreceğim başka aklıma bişe gelmiyor...Yazarsanız sevinirim...Nasıl zaman geçirdiniz hastanede televizyon internet v.s
Ay bir de annem babama da söylemiş annem babam biliyor arkadaş akraba v.s kimse bilmiyor başka...İş yerine göğsümde kist varmış onu aldırcam dedim mecburen....Napim gerçeği nasıl söyleyebilirim ki :KK48:

Canımmm gözün aydın şimdiden . Yakın zamana almışsın ameliyat tarihini de ne güzel. Şnşallah sonuç dA istediğin gibi olur ;)

Canımmm gözün aydın şimdiden . Yakın zamana almışsın ameliyat tarihini de ne güzel. Şnşallah sonuç dA istediğin gibi olur :KK66:
Teşekkür ederim canım evet yakın tarihe verdi ben de zaten yaz gelmeden olayım kurtulayım diyordum doktorum da ameliyat tarihini konuşurken bence yaz gelmeden olmalısın dedi en erken ne zamansa o zaman olsun dedim en erkene verdi....İnşallah istediğim gibi olur Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin

Merhaba şimdiden hayırlı olsun o zaman ☺️☺️ Ben tam 2 ay önce oldum meme altı mentor marka yuvarlak ve plus profil 275 ve 300 cc takıldı ve birde meme dikleştirme oldu çok memnunum çok doğal ve güZel oldu...ayrıca merak etme kimse anlamaz silikon taktırdığını sonuçta açıp bakmıcaklar Sadece ilk zamanlarda ödem olduğu için gergin ve şiş oluyor ben şuan hiç olmamış gibiyim nerdeyse dikiş izlerim hariç herşey içi zamanla dahada güzel olacak hastanede zaten ameliyattan çıktıntan sonra akşama kadar anca kendine gelirsin sersemliğin geçer sonra yürütürler muhtemelen diren takıcaktır bende 1 gün kaldı taburcu olmadan çıkardı ağrıyı sızıyı dert etme yani en azından ben hiç sıkıntı yaşamadım hatta eve güle oynaya girdim İnşallah seninde böyle güzel geçer

Merhaba şimdiden hayırlı olsun o zaman ☺️☺️ Ben tam 2 ay önce oldum meme altı mentor marka yuvarlak ve plus profil 275 ve 300 cc takıldı ve birde meme dikleştirme oldu çok memnunum çok doğal ve güZel oldu...ayrıca merak etme kimse anlamaz silikon taktırdığını sonuçta açıp bakmıcaklar Sadece ilk zamanlarda ödem olduğu için gergin ve şiş oluyor ben şuan hiç olmamış gibiyim nerdeyse dikiş izlerim hariç herşey içi zamanla dahada güzel olacak hastanede zaten ameliyattan çıktıntan sonra akşama kadar anca kendine gelirsin sersemliğin geçer sonra yürütürler muhtemelen diren takıcaktır bende 1 gün kaldı taburcu olmadan çıkardı ağrıyı sızıyı dert etme yani en azından ben hiç sıkıntı yaşamadım hatta eve güle oynaya girdim İnşallah seninde böyle güzel geçer
İnşallah canım çok teşekkür ederim moral oldu....Hala forumları okuyorum bu ara da ne çok olumsuz yorumlar memnuniyetsizlikler var bir yandan onlardan etkileniyorum tedirgin oluyorum mesajın moral verdi...İnşallah senin gibi sorunsuz atlatırım ben de...Kime olmuştun ameliyatını? Bu arada hayırlı olsun :nazar:

Ben iZmirde can kopal 'a oldum...tabi herkesin acı eşiği farklı ama gerçekten öyle dayanılmaz acılar falan yaşamıyorsun verdikleri ağrıkesici yeterli geliyor..ben gögüsle birlikte burun estetiğide oldum hem evdede 2 tanede küçük kızım vardı sürekli ilgi bekleyen Hepsi gelip geçiyor çok istediğin birşey bu sonuçta bakma olumsuz yorumlara pozitif ol ben ameliyata girmeden neler söyledilerrrr Takma hiçbirşeyi doktoruna güven gerisini boşver...benimde birtek sağ gögsümde hafif sıvı birikti dr.um hemen halletti ama böyle ufak tefek şeylerde herkesde olmuyor korkma stres yapma rahat ol ve herşeyin daha güzel olacagını düşün

Ben iZmirde can kopal 'a oldum...tabi herkesin acı eşiği farklı ama gerçekten öyle dayanılmaz acılar falan yaşamıyorsun verdikleri ağrıkesici yeterli geliyor..ben gögüsle birlikte burun estetiğide oldum hem evdede 2 tanede küçük kızım vardı sürekli ilgi bekleyen Hepsi gelip geçiyor çok istediğin birşey bu sonuçta bakma olumsuz yorumlara pozitif ol ben ameliyata girmeden neler söyledilerrrr Takma hiçbirşeyi doktoruna güven gerisini boşver...benimde birtek sağ gögsümde hafif sıvı birikti dr.um hemen halletti ama böyle ufak tefek şeylerde herkesde olmuyor korkma stres yapma rahat ol ve herşeyin daha güzel olacagını düşün
Anladım canım haklısın...Olmama gibi bir şansım zaten yok,çünkü hiç dokum yok :(( öyle ya da böyle bu ameliyatı olmak zorundayım yıllardır istiyorum artık her türlü riski göze aldım diyebilirim...Dediğin gibi ağrılarım çok olursa kuvvetli bir ağrı kesici isterim...Sana göre biraz daha şanslıyım annem olacak yanımda elime ayagıma dolanan kimse yok...Gerçi şimdiden benden heyecanlı ama olsun en azından ihtiyaçlarımı karşılamama yardımcı olur :))) desteğin için teşekkür ederim canım güle güle arzı endam et cicişlerinle :D

Back
X