28 Şubat çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum o zaman istenilen büyüklüğe geldi 2 Mart aşılama için hastaneye gittimReglnin kaçıncı günü istenilen büyüklüğe geldi bende aşılama yaptıracağım ama doktor geç büyürse kalitesiz olur yapmayız dedi
Regl 2.nci yada 3.üncü günü gidiyorsun muayene oluyorsun hap yada iğne olarak Dr hangisini tercih ederse başlıyorsun kullanmaya mesela 10 gün yada 13 gün diyelim bir tedavi uyguluyor ilaçlar bitince gidiyorsun tekrardan muayene oluyorsun istenilen boyuta gelip gelmediği kontrol ediliyor derse ki tamm istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi için zamanını ve saatini kaçta vurulman gerekli kağıtta yazılı olarak sana veriyor Dr ignin 2 günü aşılama için sizi çağırıyorlar.28 Şubat çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum o zaman istenilen büyüklüğe geldi 2 Mart aşılama için hastaneye gittim
Kac mm olmuştu yumurtanızMerhaba arkadaşlar ben aşılama için ilk olarak gonal-f 75 iğne ile başladım 13 kutu bitirdim 12.5 sol yumurtalık 9.5 sağ yumurtalık oldu fakat yeterli gelmediği için 5 adet daha verildi fakat bu sefer dozaj yükseltilerek 112.5 doz gonal-f kullandım tekrardan kontrole gittiğim zaman istenilen sonuca ulaşıldı bana 28 Şubat'ta çatlatma iğnesi ovitrelle verdiler kullandım mide bulantım biraz fazla oldu oda iğnenin yan etkileri olduğu için normal dediler 2 Mart'ta aşılama oldum rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versin isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Kac mm olmuştu yumurtanız
4 yıldır tedaviye devam ediyorum aşamaları biliyorum ama işte benim yumurtam femara ile adetin 23. günü istenilen büyüklüğe geliyo doktor ona kalitesiz yumurta diyo merak ettiğim şey sizin adetin başlangıcından itibaren kaçıncı gün büyüdüRegl 2.nci yada 3.üncü günü gidiyorsun muayene oluyorsun hap yada iğne olarak Dr hangisini tercih ederse başlıyorsun kullanmaya mesela 10 gün yada 13 gün diyelim bir tedavi uyguluyor ilaçlar bitince gidiyorsun tekrardan muayene oluyorsun istenilen boyuta gelip gelmediği kontrol ediliyor derse ki tamm istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi için zamanını ve saatini kaçta vurulman gerekli kağıtta yazılı olarak sana veriyor Dr ignin 2 günü aşılama için sizi çağırıyorlar.
20 mm olmuştu.Kac mm olmuştu yumurtanız
Benim adet döneminden 17 gün sonra 20 mm oldu çünkü 13.üncü gününde bile benim küçüktü 12.5 sol 9.5 sağ isteniken sonuca 17 gün sonra ulaştılar cnm4 yıldır tedaviye devam ediyorum aşamaları biliyorum ama işte benim yumurtam femara ile adetin 23. günü istenilen büyüklüğe geliyo doktor ona kalitesiz yumurta diyo merak ettiğim şey sizin adetin başlangıcından itibaren kaçıncı gün büyüdü
Benim adet döneminden 17 gün sonra 20 mm oldu çünkü 13.üncü gününde bile benim küçüktü 12.5 sol 9.5 sağ istenilenn sonuca 17 gün sonra ulaştılar cnm4 yıldır tedaviye devam ediyorum aşamaları biliyorum ama işte benim yumurtam femara ile adetin 23. günü istenilen büyüklüğe geliyo doktor ona kalitesiz yumurta diyo merak ettiğim şey sizin adetin başlangıcından itibaren kaçıncı gün büyüdü
Senide benim konuma bekliyorum canım bende 28 şubatta iğne oldum28 Şubat çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum o zaman istenilen büyüklüğe geldi 2 Mart aşılama için hastaneye gittim
Benimdee biri 25 biri 20ydi20 mm olmuştu.
Kız herşeyimiz aynı şoktayım, 17. Gün oldum bende20 mm olmuştu.
Benim adet döneminden 17 gün sonra 20 mm oldu çünkü 13.üncü gününde bile benim küçüktü 12.5 sol 9.5 sağ istenilenn sonuca 17 gün sonra ulaştılar cnm
Olmazmı göğüs hassasiyeti mide bulantısı bel ağrısı birde böyle regl olursun karnın ağrır ya sol bölüm ağrıyor benimde hayırlısı olsun inşallahKız herşeyimiz aynı şoktayım, 17. Gün oldum benderegl ağrısı gibi ağrı giriyor arada birde göğüs hassasiyeti var biraz sende var mı iğne etkisi?
Hadi canım desene mutlu haber inşallah 10 gün sonra belli olacakSenide benim konuma bekliyorum canım bende 28 şubatta iğne oldum
Bende de göğüs hassasiyeti, regl ağrısı gibi ağrı arada da rahimde iğne batması gibi batma oluyor basit bişey değil cidden ağrı yapıyor, hayırlısı bakalımOlmazmı göğüs hassasiyeti mide bulantısı bel ağrısı birde böyle regl olursun karnın ağrır ya sol bölüm ağrıyor benimde hayırlısı olsun inşallah
Peki regl dönemin ne zaman kaç günün var seninde canım ?Senide benim konuma bekliyorum canım bende 28 şubatta iğne oldum
Bende 28 şubatta oldum ilk defa iğne olduğum için bilmiyorumPeki regl dönemin ne zaman kaç günün var seninde canım ?
Hemen belirti olmaz bence iğnelerin etkisini yaşıyoruz gibi geliyor. İnşallah güzel sonuçlar alalımBenim sol tarafta bir ağrı ve aşırı yemek borusundan 3 gündür yanma var yani gerçekten bilmiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız Allah'ın izniyle
İlk denemem aşılamam 1 senedir evliyimHemen belirti olmaz bence iğnelerin etkisini yaşıyoruz gibi geliyor. İnşallah güzel sonuçlar alalımne zamandır deniyorsun?