16 Mart’ta Merkür balıkta
Hepimiz biraz leylayız, hesap kitap yapmak istemeyiz, ağır sorumlulukların altına girmek istemeyiz.
aşktan meşkten çiçekten böcekten konuşmak isteriz, güzel yani, kafalarımız güzel.
Daha yaratıcı daha sezgisel ve duygusal kararlar veririz
Merkür iletişim şeklimizi ve konuşma konumuzu verecek bakalım hangi yükselen ne konuda konuşacak en çok.
Biraz melankoli olacaktır. Tam ‘ kurulacak hayal kalmadı ki, yıkılacak diye korkalım’ durumu olabilir. o yüzden biz biraz komik tarafından bakalım istedik
darılmaca gücenmece yok
Yükselen Koçlar; rüyalarını, herkesin onun hakkında konuştuklarını ve arkasından çevrilen dümenleri konuşacak en çok
Yükselen Boğalar; hayalleri ile ilgili konuşacak en çok, belki hayallerini beden gerçekleştiremediğini anlatacak en çok, bazılarınız çevre değiştirmek isteyecek çokça
Yükselen İkizler; kariyerinde nerelerde olması gerektiği ama neden olmadığını anlatacak en çok
Yükselen Yengeç; gitmek istediği ülkeleri, almak istediği eğitimleri konuşacak en çok, sonra neden olmadığını düşünüp hüzünlenecek biraz
Yükselen Aslan; vergileri, size kalması gereken ama asla gelmeyen paraları konuşacaksınız en çok
Yükselen başaklar; evlenememe sebeplerini anlatacaklar biraz, eviliğin nasıl olması gerektiğini anlatacaklar en çok, evli olanlarda evliliğin nasıl zorluklarını anlatacaklar en çok
Yükselen teraziler; ofiste söylenen teyzeler gibi olabilirsiniz bu ara, bu çiçek niye burda, bu dosya niye bitmedi hatta yeni stajyere bunu buraya kim koydu bile diyebilirsiniz
Yükselen akrepler; evliler, çocuklar ile ilgili konuşmayacak isteyecekler en çok, bekar olanlar ise çocuk yapmak isteklerini aşk isteklerini dile getirecek bol bol
Yükselen yay; evde sürekli konuşacak bir konu bulmanız çok mümkün, komşular eşyalar taşınma, eşya değiştirme, en çok konuşacağınız konular bunlar olacak, sizinle aynı evde olmak istemem bu dönem
Yükselen oğlaklar; arkadaşlarınız kardeşleriniz ile ilgili bol dedikodu zamanı, seyahat planı yapılabilirsiniz ama seyahatte bir şeylerin kaybolması garantisini veririm . Telefon hiç susmayabilir
Yükselen kova; en çok para konuşacaksınız kovalar, bi türlü biriktiremediğiniz paralar olabilir bunlar
Yükselen Balıklar; ben ben ben diyecek, en çok kendinden bahsetmek istetecek, en güzel şarkıyı o söyleyecek
Gülser Çelik