Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ısıne gucune bak bu konuyu acma bır daha hastalık hasta olursunuz ben sızın gıbı paranoyak dusunmedım zaten sız cok abartmıssınız ama sen yıne bır doktora gıt kıstın fılan olur buyur dıkkat et ama bebek yok. Mıllet kızar bak boyle sorma bı daha
İşte gittim ya:)) kist olsa zaten görürdü. O bahaneyle gittim zaten .baktı bişey yok dedi ama kist niyetiyle baktı:) neyse haklısın galiba kafayı bozmuşum ben
İşte gittim ya:)) kist olsa zaten görürdü. O bahaneyle gittim zaten .baktı bişey yok dedi ama kist niyetiyle baktı:) neyse haklısın galiba kafayı bozmuşum ben
Zaten göbeğim şişmiş gibi ondan korktum böyle bişeyden.ama doktora söyleyemedim.u adetim az geliyo falan diye gittim ama ilişkiyi söylemedim. Oda baktı bişe yok dedi ama bebek olsa görünürdü demi. Yani nereye bakarsa baksın? Karnım şişmiş gibi görüyorum napsam bilemedim idrar negatif çıkıyı