• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 haftalıkta ultrasonda nasıl bakılır

Ayca parlak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
109
13
13
Arkadaşlar 16 haftalık bebek ultrasonda her türlü görünür mü?doktor karnımın altına tam vajinanın üstüne baktı .bebek olsa orada mı görünür.ben hamilelik şüphemi söylemedim ama o çok alt tarafa baktı gibi geldi .bebek olsa nereye tam bakıyorlar

16 haftalık gebeliğin görülmeme ihtimali yok yahu cinsiyeti bile belli olmuş olurdu. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum
Ya ben doktora kist varlı diye baktırdım .oda karnımın çok alt tarafına baktı yani vajina üstüne tam . Kist deidm diye oraya bakıp görmemiş olamaz demi? Bebek için Orayamı yoksa daha yukarımı bakılıyor

nereye bakılırsa bakılsın bebek olsaydı gozukurdu ki kesinlikle yok....olsaydı şuan rahatlıkla gobeginiz belli olurdu

.

nereye bakılırsa bakılsın bebek olsaydı gozukurdu ki kesinlikle yok....olsaydı şuan rahatlıkla gobeginiz belli olurdu

.
Zaten göbeğim şişmiş gibi ondan korktum böyle bişeyden.ama doktora söyleyemedim.u adetim az geliyo falan diye gittim ama ilişkiyi söylemedim. Oda baktı bişe yok dedi ama bebek olsa görünürdü demi. Yani nereye bakarsa baksın? Karnım şişmiş gibi görüyorum napsam bilemedim idrar negatif çıkıyı

Arkadaşlar 16 haftalık bebek ultrasonda her türlü görünür mü?doktor karnımın altına tam vajinanın üstüne baktı .bebek olsa orada mı görünür.ben hamilelik şüphemi söylemedim ama o çok alt tarafa baktı gibi geldi .bebek olsa nereye tam bakıyorlar
16 hafta hamıle olsanız kılo almıs ve gobegınız cıkmıs olur zaten😁 kıstle bebek aynı yerde olusuyor zaten gorunmemesı dıye bısey soz konusu olamaz doktor bakması gereken yere bakmıs benım hala rahımın tam ustune bakıyor cunku ıkı tane tup var sagda solda😁

16 hafta hamıle olsanız kılo almıs ve gobegınız cıkmıs olur zaten😁 kıstle bebek aynı yerde olusuyor zaten gorunmemesı dıye bısey soz konusu olamaz doktor bakması gereken yere bakmıs benım hala rahımın tam ustune bakıyor cunku ıkı tane tup var sagda solda😁
Kaç haftalık hamilesiniz ki peki

Yani 15-16 haftalık bebek oradamı olıyor ki ? Daha yukarıda olması gerekmiyomu yani yukarı bakması gerekmiyomu?

Kuzu 16 haftayı da sen bilirsin yaw:) ki koca bebek adamın görmemesi mümkün değil:)

Kaç haftalık hamilesiniz ki peki
22 haftalık hatta daha yenı gıttım dedım cocugu cok alta hıssedıyorum dedı gayet normal cocuk olsa haraket bıle ederdı sen dusun aöa sen cok evham yapmıssın eskı konunu da bılıyorum kendı psıkolojınızı alt ust etmıssınız ondan bıle adet olamazsnz ınsan kendıne 40 gun deleym derse delı olursunuz😁 bende evlenmeden once esımle yakınlastıgım gıbı bebek olacak sanırdım ama evlenınce bıle ne kadar zormus dıyeceksın.

22 haftalık hatta daha yenı gıttım dedım cocugu cok alta hıssedıyorum dedı gayet normal cocuk olsa haraket bıle ederdı sen dusun aöa sen cok evham yapmıssın eskı konunu da bılıyorum kendı psıkolojınızı alt ust etmıssınız ondan bıle adet olamazsnz ınsan kendıne 40 gun deleym derse delı olursunuz😁 bende evlenmeden once esımle yakınlastıgım gıbı bebek olacak sanırdım ama evlenınce bıle ne kadar zormus dıyeceksın.
Evet ya ozman sen beni anlıyorsun:( korku böyle bişey. Ben zaten karnım şişmiş bişey varmış gibi hissediyorum . Ondan gittim doktora söylemedim ama bakarsa her türlü görünür diye düşündüm . Ama doktor dediğimz gibi rahmimin üstünde gezdirdi açan bebek yularda olup görmedimi diye korktum.senin bebeğine de ordan mu bakıyor Karnının üstünden mi

Yani 15-16 haftalık bebek oradamı olıyor ki ? Daha yukarıda olması gerekmiyomu yani yukarı bakması gerekmiyomu?
Asagıda oluyor gobek delıgının 5 parmak altında hıssedıyorum hep doktor daha rahım yukarı cıkmamıstır dedı hatta rahım uzunlugu onemlı dedı dusun asagıda olursa rahım agzı yetmezlıgın olursa erken dogum oluyor.

Asagıda oluyor gobek delıgının 5 parmak altında hıssedıyorum hep doktor daha rahım yukarı cıkmamıstır dedı hatta rahım uzunlugu onemlı dedı dusun asagıda olursa rahım agzı yetmezlıgın olursa erken dogum oluyor.
Öyle diyorsan inanıyorum . İçimi bir türlü rahatlatamadım ya .ne illet bişeymiş saha tövbe . Uyku kalmadı ya

16 hafta derken kac aydır regl olmuyosunuz? Bebek icinde her yere bakıyolar yani üstten aşaği doğru. Ama olsa zaten hamileleiğin yarısı bitmiş :D görürdü heralde cok yeni değilse

16 hafta derken kac aydır regl olmuyosunuz? Bebek icinde her yere bakıyolar yani üstten aşaği doğru. Ama olsa zaten hamileleiğin yarısı bitmiş :KK70: görürdü heralde cok yeni değilse
Adet oluyorum hep oldum. ama karnım şişti gibi hissediyorum . Ondan gittim ama rahmimin üstüne sağa sola gezdirdi ama karnıma doğru çıkmadı .şimdi olsa 16 haftalık olacaktı. Yani karnımın üstüne çıkarmadan aşağıdan görümüyormu diye merak ettim. Görmeme ihtimali var mı acaba diye.çnkü bebek durumunu söylemedim

Öyle diyorsan inanıyorum . İçimi bir türlü rahatlatamadım ya .ne illet bişeymiş saha tövbe . Uyku kalmadı ya
Canım ısıne gucune bak bu konuyu acma bır daha hastalık hasta olursunuz ben sızın gıbı paranoyak dusunmedım zaten sız cok abartmıssınız ama sen yıne bır doktora gıt kıstın fılan olur buyur dıkkat et ama bebek yok. Mıllet kızar bak boyle sorma bı daha😁

Adet oluyorum hep oldum. ama karnım şişti gibi hissediyorum . Ondan gittim ama rahmimin üstüne sağa sola gezdirdi ama karnıma doğru çıkmadı .şimdi olsa 16 haftalık olacaktı. Yani karnımın üstüne çıkarmadan aşağıdan görümüyormu diye merak ettim. Görmeme ihtimali var mı acaba diye.çnkü bebek durumunu söylemedim
Yok söylemesende koca bebek her türlü görürdü

Bugun ultrasona girdim. Vajina üstüne baktı. Daha yukarı çıkmış olmuyor bebek. Olsaydı zaten görünürdü. Bugun 14 cm ölçtü bebeğimi düşün.

Back