Meraba 16 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasık ağrısı yaşıyorum ara ara ama çok kötü ağrıyo korkuyorum kontrolüme 1 hafta var normal mi bu durum acaba çok endişeleniyorum ne oluyor diye bilgisi olan yazabilir mi acaba
Rahim büyüyor, rahmi tutan bağlar geriliyor. Fazla dik bir şekilde oturmak, ayağını uzatıp yatmamak da yapar.
Kanama, aşırı kramp olmadıkça korkma kasık ağrısı hamilelikte her dönem yaşayabileceğin bir şey. Geçmiş olsun parol alıp uzan iyi gelecektir.
Meraba 16 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasık ağrısı yaşıyorum ara ara ama çok kötü ağrıyo korkuyorum kontrolüme 1 hafta var normal mi bu durum acaba çok endişeleniyorum ne oluyor diye bilgisi olan yazabilir mi acaba
23. haftadayım, nerdeyse 6.-7. haftadan beri sağ kasık ağrım var. Zaman zaman geçiyor ama bir şekilde geri geliyor Kasık ağrılarımın yüzde doksanı hep sağ tarafta. Doktorum round ligament ağrısı olduğunu söyledi, çok normalmiş. Kanama, şiddetlenen ve hiç geçmeyen ağrı olmadığı müddetçe sorun yok diyor hep.
Ben de aynı şekilde nerdeyse hamileliğimin başından beri sağ kasığımda bir ağrı var. 15+5’im hala geçmedi. Doktorum gebeliğe bağlı olabileceğini söyledi. Hem sağ hem de sol tarafta iğne batması oluyor ama sağ kasığımda özellikle bir ağrı şeklinde. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.