• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 haftalık hamileyim sağ kasık ağrısı

cnsum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
47
13
38
28
Meraba 16 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasık ağrısı yaşıyorum ara ara ama çok kötü ağrıyo korkuyorum kontrolüme 1 hafta var normal mi bu durum acaba çok endişeleniyorum ne oluyor diye bilgisi olan yazabilir mi acaba

Ben de 17.haftadayim bana da oluyor doktorum kanama olmadikca korkma dedi bana ni parol tablet al dinlen demisti

Rahim büyüyor, rahmi tutan bağlar geriliyor. Fazla dik bir şekilde oturmak, ayağını uzatıp yatmamak da yapar.
Kanama, aşırı kramp olmadıkça korkma kasık ağrısı hamilelikte her dönem yaşayabileceğin bir şey. Geçmiş olsun parol alıp uzan iyi gelecektir. 🌸

Meraba 16 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasık ağrısı yaşıyorum ara ara ama çok kötü ağrıyo korkuyorum kontrolüme 1 hafta var normal mi bu durum acaba çok endişeleniyorum ne oluyor diye bilgisi olan yazabilir mi acaba
Bebek büyüdüğü için olabilir canım kanaman yoksa sıkıntı olmaz bence

Çok teşekkür ederim allh razı olsun uzun uğraş sonucu olunca bide 2 kaybım var o yüzden çok korkuyorum inşallh öyledir😓

23. haftadayım, nerdeyse 6.-7. haftadan beri sağ kasık ağrım var. Zaman zaman geçiyor ama bir şekilde geri geliyor 😂 Kasık ağrılarımın yüzde doksanı hep sağ tarafta. Doktorum round ligament ağrısı olduğunu söyledi, çok normalmiş. Kanama, şiddetlenen ve hiç geçmeyen ağrı olmadığı müddetçe sorun yok diyor hep.

Kızlar herkese merhaba nasılsınız biz cinsiyetimizi öğrendik 🥰

Ben de aynı şekilde nerdeyse hamileliğimin başından beri sağ kasığımda bir ağrı var. 15+5’im hala geçmedi. Doktorum gebeliğe bağlı olabileceğini söyledi. Hem sağ hem de sol tarafta iğne batması oluyor ama sağ kasığımda özellikle bir ağrı şeklinde. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Back