Yani kordon falan olsa anlardı demi doktor net birşey söylemezdiDegismez hayirli olsun
Mumkun degil bak 17.haftada boyle gozukuyor pipi.Yani kordon falan olsa anlardı demi doktor net birşey söylemezdi
Aaa evet aynısıMumkun degil bak 17.haftada boyle gozukuyor pipi.
Peki teşekkür ederiimErkekse değişmez
Kız deseydi değişme ihtimali vardı
Bana 11. Haftada kesin değil ama yuksek ihtimalle kız dedi 15+3te de kız dedi ama değişmez herhaldeErkekse değişmez
Kız deseydi değişme ihtimali vardı
16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştimBana 11. Haftada kesin değil ama yuksek ihtimalle kız dedi 15+3te de kız dedi ama değişmez herhalde
11.haftada da aynısını demişti ve bacak arasına bakti anlıyorsanız bir de burdan siz bakar mısınız16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
En kesin cevabı detaylı ultrasonda alırsınız. Bir ay daha bekleyin isterseniz emin olmak için. Alışveriş için daha çok unisex kıyafetler alabilirsiniz şimdilik :)Kızlar 12. Haftadamda erkeğe benziyor ama kızda olabilir emin konuşamam demişti doktor. Bugün doktora gittik 16. Haftamdayım cinsiyeti erkek dedi bariz bizde gördük çıkıntıyı. İlk çocuğum olacak o yüzden erkek kız önemli değil. Ama hastaneden çıktığımızda bile hemen bi ayakkabı aldık hazırlık yapmaya başlayacağız annemgil vs. 16. Haftadan sonra cinsiyet değişir mi yanılma olur mu başına gelen var mı daha önce
Çok benzerini yaşadım16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
Banada ilk erkek demişti sonraki gittiğimde kıza benziyor dedi emin olamadı sonra ayrıntılı ultrasonda göstermişti kız olduğunu öğrendikKızlar 12. Haftadamda erkeğe benziyor ama kızda olabilir emin konuşamam demişti doktor. Bugün doktora gittik 16. Haftamdayım cinsiyeti erkek dedi bariz bizde gördük çıkıntıyı. İlk çocuğum olacak o yüzden erkek kız önemli değil. Ama hastaneden çıktığımızda bile hemen bi ayakkabı aldık hazırlık yapmaya başlayacağız annemgil vs. 16. Haftadan sonra cinsiyet değişir mi yanılma olur mu başına gelen var mı daha önce
Özelde mi kız demişlerdi canim16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
Hayir degişmezKızlar 12. Haftadamda erkeğe benziyor ama kızda olabilir emin konuşamam demişti doktor. Bugün doktora gittik 16. Haftamdayım cinsiyeti erkek dedi bariz bizde gördük çıkıntıyı. İlk çocuğum olacak o yüzden erkek kız önemli değil. Ama hastaneden çıktığımızda bile hemen bi ayakkabı aldık hazırlık yapmaya başlayacağız annemgil vs. 16. Haftadan sonra cinsiyet değişir mi yanılma olur mu başına gelen var mı daha önce
Selam kizlar bende 16 hafta 6 günlük hamileyim. Banada doktor bebeğime kız dedi benimde hep içime erkek doğuyor 100/95 kız dedi doktor değişme ihtimali varmıdır sizce yada benim durumumda olan varmı?16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
Bana da 12 de erkek 14 te kız dedi doktor sizin kız dediklerinde bacak arası boş demişlermiydi sonradan mı pipi göründü16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim