16. Haftadan sonra cinsiyet değişir mi ?

lanjale

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
54
13
Kızlar 12. Haftadamda erkeğe benziyor ama kızda olabilir emin konuşamam demişti doktor. Bugün doktora gittik 16. Haftamdayım cinsiyeti erkek dedi bariz bizde gördük çıkıntıyı. İlk çocuğum olacak o yüzden erkek kız önemli değil. Ama hastaneden çıktığımızda bile hemen bi ayakkabı aldık hazırlık yapmaya başlayacağız annemgil vs. 16. Haftadan sonra cinsiyet değişir mi yanılma olur mu başına gelen var mı daha önce

16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
11.haftada da aynısını demişti ve bacak arasına bakti anlıyorsanız bir de burdan siz bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20230917_220941_WhatsApp.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 892
  • Screenshot_20230917_220843_Instagram.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 617
  • Screenshot_20230917_211008_Instagram.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 906
En kesin cevabı detaylı ultrasonda alırsınız. Bir ay daha bekleyin isterseniz emin olmak için. Alışveriş için daha çok unisex kıyafetler alabilirsiniz şimdilik :)

Banada ilk erkek demişti sonraki gittiğimde kıza benziyor dedi emin olamadı sonra ayrıntılı ultrasonda göstermişti kız olduğunu öğrendik

Hayir degişmez

16. Haftada kız demişti 17. Haftada erkek oldugunu ögrenmiştim
Selam kizlar bende 16 hafta 6 günlük hamileyim. Banada doktor bebeğime kız dedi benimde hep içime erkek doğuyor 100/95 kız dedi doktor değişme ihtimali varmıdır sizce yada benim durumumda olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…