• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 16 haftada söylenen cinsiyet sonradan değişir mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
34
Selam bayanlar ben 16 haftada özele gittim doktor yüzde yüz erkek dedi ama karnıma baktığımda sanki kızım olcak gibi hissediyorum çok tatlı çikolata dondurma yedim bide 3 kez rüyamda doktor kız olcağını söylüyordu seviniyordum bugünde mavi biberon gördüm rüyamda sizce sonradan değişirmi başına böyle bişey gelen varmı hepte dua ediyorum sağlıklı bir kızım olsun diye çünkü kız cocuklarının daha hayırlı olduğunu düşünüyorum nasip rabbim ne yazdıysa o :)

Erkek demısse yanılma payı dusuk. Hayırlı evladın kızı erkegı yok sen nasıl yetıstırır aılesınden görürse oyle olur. Oglum olacak hep hayırlı evlat olmasınıcın dua edıyorum. Boyle konusmayın rabbım sızı hayırlı oldugunu dusundugunuz kız cocugu ıle sınamasn😘

Erkek demısse yanılma payı dusuk. Hayırlı evladın kızı erkegı yok sen nasıl yetıstırır aılesınden görürse oyle olur. Oglum olacak hep hayırlı evlat olmasınıcın dua edıyorum. Boyle konusmayın rabbım sızı hayırlı oldugunu dusundugunuz kız cocugu ıle sınamasn😘
Tabiki öle ama ne bileyim değişenler oluyormuş yani çevremde şahit oldum doktor erkek demiş doğumda kız çocuk doğurmus bayan :)

Esiniz ve babaniz bir erkek olarak hayirsiz evlat mi? Boyle dusunmeniz cok yersiz. Tamam cogu anne kizi olsun suslesin puslesin istiyor ama Allah'tan sağliklisini dileyin. Siz guzel ve dogru yetistirdikten sonra hayirli bir evlat olur zaten.
Onun haricinde kuzenimin cocugu icin 6.aya kadar kiz sonra erkek dediler ve erkek dogdu.
Yanilmalar oluyo maalesef.

Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da kızı erkeği önemli değil siz bence çok fazla bilinç altına almışsın kafaya çok takmissin ondan herkez bir tane olsun diye Allah'a dua eder sizlerde kız erkek diye kafaya takarsiniz bir evlat sahibi olduğunuz için şükredin kızı erkeği yok

17 haftalık hamileyim 1 hafta once kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor belki icinize dogar belli mi olur maksat eglenmek🙈😍😁😚 ilk attıklarım 12 13. haftalar sonraki 16 17. haftanin ultrasonlari🙈🐥

Eklentiler

• Screenshot_20190601-202237.jpg
    Screenshot_20190601-202237.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 1.321
  • Screenshot_20190601-193503.jpg
    Screenshot_20190601-193503.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 891
  • Screenshot_20190601-193448.jpg
    Screenshot_20190601-193448.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 1.572
  • Screenshot_20190601-195055.jpg
    Screenshot_20190601-195055.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 1.073
17 haftalık hamileyim 1 hafta once kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor belki icinize dogar belli mi olur maksat eglenmek🙈😍😁😚 ilk attıklarım 12 13. haftalar sonraki 16 17. haftanin ultrasonlari🙈🐥
Gozun Aydın cnm erkek bebeğin olacak karnın sivri 😜😜😜😜

Gozun Aydın cnm erkek bebeğin olacak karnın sivri 😜😜😜😜
diyorlar ki hep karnin hemen cikmis sivrice arkadan bakilinca hic anlasilmiyo hamile olduğun sadece gobek var boyle erkek olur diyorlar ama ultrosanda kiz gibi bebek diyorlar 😅😅bi karar veremedik doktorum bakarken gülüyordu tahmini neydi acaba :D

Karnının şekli, neye aşerdiğin, cildin vs.hep batıl. Ultrasonlar o kadar net ki artık. O eskidendi kız dediler erkek geldi, erkek dediler kız doğdu vs. Benimki 11.haftada belliydi.

diyorlar ki hep karnin hemen cikmis sivrice arkadan bakilinca hic anlasilmiyo hamile olduğun sadece gobek var boyle erkek olur diyorlar ama ultrosanda kiz gibi bebek diyorlar 😅😅bi karar veremedik doktorum bakarken gülüyordu tahmini neydi acaba :KK70:
Bana ilk resimde kız gibi geldi ama son resimde karnını çekmişsin orda erkek hadi hayırlısı olsn şekerim sağlıklı olsun da😘😘😘

Değişmez inşallah benimde 16da kız dedi doktor.
Detaylı da netleşir 🤗

Back