- 26 Ağustos 2024
- 11
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi zorbirsoru
Vücuda göre değişir bende 18deyim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı hamilelik göbeği mi normal göbeğim mi anlamıyorum ama hamilelik göbeği diyorum bebişim o diyorum geçiyorum ahhaaKızlar 16 haftalık hamileyim bebeğim malesef ki hala cinsiyetini göstermiyor anlamadım iki çocuğumuda o kadar erken öğrendim ki bu tamamen farklı sağlıklı olsun da gerçi.. soruma geçeyim bu hafta da olup benim gibi karnı biraz fazla büyümüş olan var mı acaba benim bayağı belli oluyor artık acaba çok mu erken büyüdü diyorum kendi kendime
Ayyy bende böyleyim işte sağlıkla gelsinler inşallah
inşallahAyyy bende böyleyim işte sağlıkla gelsinler inşallah
Evet vücuda göre değişir katılıyorum ama benim çok ufak göbeğim vardı ilk 3 ay da o kadar bişey yiyemedim ki çok zor geçti kilo göbeği olmadığına da eminimVücuda göre değişir bende 18deyim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı hamilelik göbeği mi normal göbeğim mi anlamıyorum ama hamilelik göbeği diyorum bebişim o diyorum geçiyorum ahhaa
Bu benim çok hassas olduğum bir konuBen 16. Haftamda hala yuz ustu yatiyordum16dan sonra yavas yavas cikmaya basladi
Zaten o göbeğin hepsi bebek değil. Vücut çok değişik bir sistem. Bebek orada büyüyeceği için göbek bölgesini yağlandırıyor. O yüzden de çıkıyor. Aman çıksın kız kadınların göbeğinden rahatız olmadığı ve hoşuna gititği tek evre olabilir belki deEvet vücuda göre değişir katılıyorum ama benim çok ufak göbeğim vardı ilk 3 ay da o kadar bişey yiyemedim ki çok zor geçti kilo göbeği olmadığına da eminim
Ayyy sağlıkla gelsin kuzucuklarMrb bizde 14+6yiz karnimiz buyumeye basladi13 haftalikken dra gittimde vajinadan muayne etti kesin kiz dedi ama emin olamiyorum sonradan cinsiyeti degisen cok oluyo bu arada 3 4 gundur hafif hafif hareketlerini hissetmeye basladim siz hissediyormusunuz oglumdada 17 haftalikken baslamistim hissetmeye
Teşekkür ederim bende öyle biliyorum ama hayırlısı bakalımkizlar genelde geç gosterir derler erkek bebekler hemen gosteriyor diye biliyorum allah gonlune gore versin
Çok haklısın gerçekten mutluluk veriyor bana ama herkes bır yorum yapıyor saçma sapan çok erken değil mi ay o kilo göbeğidir doğumdan sonra da gitmez falan filan işteZaten o göbeğin hepsi bebek değil. Vücut çok değişik bir sistem. Bebek orada büyüyeceği için göbek bölgesini yağlandırıyor. O yüzden de çıkıyor. Aman çıksın kız kadınların göbeğinden rahatız olmadığı ve hoşuna gititği tek evre olabilir belki debelli oldukça mutlu oluyorum ben
Öf onlar mı verecekmiş kiloyuÇok haklısın gerçekten mutluluk veriyor bana ama herkes bır yorum yapıyor saçma sapan çok erken değil mi ay o kilo göbeğidir doğumdan sonra da gitmez falan filan işte
Fizike bakkk ey maşallah garı