16.hafta bitti hala bebeğimi hissetmiyorum :(

Canhayat80

06.06.17 - 2.kuzumu bekliyorum
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
299
330
33
Kızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??

Kızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??
Canım ben de 20.haftadayım. 2.gebeliğim 18.haftada falan ancak hissetmeye başladım. Şuanda da akşamları sadece uzandığımda hissediyorum o kadar. Daha vaktin var

Endiselenmeye başlamıştım bende hissetmiyorum diye normal o zaman biraz daha bekleyeyim.

Slm kizlar bende hissetmiyorum ilk gebeligimde bu aylarda fink atiyodu bebegim icimde allah herkeze saglikli bebecikler nasip etsin insallah

Bekliycem bakalim 2.3 haftadaha onumuzdeki hafta detayli usg giricem bebisimi daha net gordugumde icim cok rahat edicek valla .

Endiselenmeye başlamıştım bende hissetmiyorum diye normal o zaman biraz daha bekleyeyim.
Yok canm kesnlikle endiselenme bende 19 haftalik oldum bundan öncesine cokk ufak tefek hissediyordum ikinci gebeligim olmasina ragmen ama 3 gündür kipir kipir hic durmuyo masallah kuzuma :))

Slm kizlar bende hissetmiyorum ilk gebeligimde bu aylarda fink atiyodu bebegim icimde allah herkeze saglikli bebecikler nasip etsin insallah
Aynen cnm benimde bu ikinci gebeligim ve ilkinde 15/16 haftalikken hissettiklerimi bunda yeni yeni hissetmeye basladim.. belkide uykucudur bebiserimiz :))

Aynen cnm benimde bu ikinci gebeligim ve ilkinde 15/16 haftalikken hissettiklerimi bunda yeni yeni hissetmeye basladim.. belkide uykucudur bebiserimiz :))
Hadi ya yanliz degilim o zaman bizim bebecikler uykucu heralde usg fazla hareket etmiyordu bende kizim bu haftalarda icerde misket oynuyodu bu bebisler keyiflerine duskun :)

24 e kadar normalmis hissetmemen ben 20 de hissettim ilk gebelik

senin vucut yapına ve kilona göre hatta bebeğin duruşuna göre hissetmen geç yada erken olabiliyor henüz endişelenmen gereken bir haftada değilsin merak etme

ben 20 haftalik gebeyim daha hissetmedim ilk gebeligim. 21 olabilirim bazen 1 hafta ileriden gidiyo bebegim.

ben ilk bebegimi tam 7 aylikken hissettim ve o gunden sonra hic durmadi.
simdikini ne zaman hissederim bilmiyorum :)
o degilde cok gec hissetmisim yav karnimda yoktu bnm hamile oldugumu bilmezdi kimse bende mi bi anormallik var :işsiz:

Back
X