- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
- Konu Sahibi Canhayat80
Kızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de 20.haftadayım. 2.gebeliğim 18.haftada falan ancak hissetmeye başladım. Şuanda da akşamları sadece uzandığımda hissediyorum o kadar. Daha vaktin varKızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??
Yok canm kesnlikle endiselenme bende 19 haftalik oldum bundan öncesine cokk ufak tefek hissediyordum ikinci gebeligim olmasina ragmen ama 3 gündür kipir kipir hic durmuyo masallah kuzuma :))Endiselenmeye başlamıştım bende hissetmiyorum diye normal o zaman biraz daha bekleyeyim.
Aynen cnm benimde bu ikinci gebeligim ve ilkinde 15/16 haftalikken hissettiklerimi bunda yeni yeni hissetmeye basladim.. belkide uykucudur bebiserimiz :))Slm kizlar bende hissetmiyorum ilk gebeligimde bu aylarda fink atiyodu bebegim icimde allah herkeze saglikli bebecikler nasip etsin insallah
Hadi ya yanliz degilim o zaman bizim bebecikler uykucu heralde usg fazla hareket etmiyordu bende kizim bu haftalarda icerde misket oynuyodu bu bebisler keyiflerine duskun :)Aynen cnm benimde bu ikinci gebeligim ve ilkinde 15/16 haftalikken hissettiklerimi bunda yeni yeni hissetmeye basladim.. belkide uykucudur bebiserimiz :))
senin vucut yapına ve kilona göre hatta bebeğin duruşuna göre hissetmen geç yada erken olabiliyor henüz endişelenmen gereken bir haftada değilsin merak etmeKızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??
ben ilk bebegimi tam 7 aylikken hissettim ve o gunden sonra hic durmadi.Kızlar çok 16.hafta bitmesine rağmen hala bebegimi hissetmemem normal mi sizce?Bu hareketlerinin yavaş oldugunu mu gösteriyor??