16 gün adet gecikmesi gebelik olabilir mi

altinn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
2
0
1
27
Herkese merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım sizlere danışmak istediğim bir konu var ki şöyle anlatayım;
Bir oğlum var üç yaşında daha önce oğlum 10 aylıkken bir kez Adetim gecikti 13 gün doktor progestan verdi sadece bir defa içmeyle adet olmuştum ama o zamanlar belirtilerin vardı göğüslerim şişti karnım ağrırdı şimdi Adetim 16 gün gecikti ama peçeteye silince gelen beyaz akıntı dışında hiçbir belirtim yok akıntı da gelmiyor kuruyum en son bir hafta önce test yaptım sonuç negatifti korunmuyoruz hamile olabilir miyim alttan muayeneden o kadar korkuyorum ki doktora gitmeye cesaretim yok ilk doğumum sezaryen oldu bebek riske girdi kalp atışı azaldı normal olsun diye çok uğraştılar çok korktum alttan muayeneden fikir verir misiniz bana

Alttan muayeneden korkma fakat şuan muayenelik birşeyin yok test yapıp takip edeceksin positive ve 3000 olduğunda muayeneye gidebilirsiniz tabi eğer varsa

Vajinal muayeneden önce kan tahlili istiyorlar zaten. İlk siz kan tahlili verin beta hcg değerinize göre eğer hamileyseniz ona göre yol izlersiniz

İstemeyenlere vajinal ultrason yapılmıyor diye biliyorum bekleyebilirsiniz.

Alttan muayeneden korkma fakat şuan muayenelik birşeyin yok test yapıp takip edeceksin positive ve 3000 olduğunda muayeneye gidebilirsiniz tabi eğer varsa
Sonuç negatif olursa sorunu araştırmak için yine muayene etmek isteyecektir beni asıl korkutan bu

Sonuç negatif olursa sorunu araştırmak için yine muayene etmek isteyecektir beni asıl korkutan bu
Lütfen korkma ben de her muayenede sıkıntı yaşıyorum ama en fazla 3 dk sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…