- 26 Haziran 2016
- 3
- 1
- 6
- 36
- Konu Sahibi Elisa_doguhan01
-
Madem böyle düşünecektin niye ikkat edip korunmadın. Hayati bi durumun yok sonuçta kesinlikle kürtaj yaptırma. Kucağındaki yavrun da karnındaki ne ? Yazık günah vallahi git bi doktora danış süt mevzularını da.Evet durum tam da bu.16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım ? Iki gündur sütten kesmeye çalışıyorum zehirler diyorlar ama aglamaktan bitap düşüyor yavrum.dayanamayıp veriyorum meme.sürekli kucağımda acaba karnimdaki bebeğim büyüyünce zarar gorurmu ne yapacağım bilmiyorum nolur bi yardım edin
Evet durum tam da bu.16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım ? Iki gündur sütten kesmeye çalışıyorum zehirler diyorlar ama aglamaktan bitap düşüyor yavrum.dayanamayıp veriyorum meme.sürekli kucağımda acaba karnimdaki bebeğim büyüyünce zarar gorurmu ne yapacağım bilmiyorum nolur bi yardım edin
Evet durum tam da bu.16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım ? Iki gündur sütten kesmeye çalışıyorum zehirler diyorlar ama aglamaktan bitap düşüyor yavrum.dayanamayıp veriyorum meme.sürekli kucağımda acaba karnimdaki bebeğim büyüyünce zarar gorurmu ne yapacağım bilmiyorum nolur bi yardım edin
Benim ablam sizden daha erken hamile kalmisti ve emzirmeye devam etti.. Almanyada kendisi doktoru bir zarari olmayacagini soylemis.. İyice araştir bence. Düşük riskin yoksa emzire biliyormussun.. Tek bir kiside kalma derim.. Ve kucagindakini öldürmek ile karnindakini öldürmek ayni sey ...Evet durum tam da bu.16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım ? Iki gündur sütten kesmeye çalışıyorum zehirler diyorlar ama aglamaktan bitap düşüyor yavrum.dayanamayıp veriyorum meme.sürekli kucağımda acaba karnimdaki bebeğim büyüyünce zarar gorurmu ne yapacağım bilmiyorum nolur bi yardım edin
Şaka mısın sen! Sizin gibilere annelik yakısmıyor kucagındaki yavrunda karnındaki neyin oluyo yapmadan önce düşünseydin
Buraya soracagına dr git sağdan soldan duyduklarınla hareket etme
Bazı drlar devam ettiriyor süte git dogru duzgun sorup öğren
Geceleri emzirme biberon ver , ben doymuyor diye biberon veriyordm gündüzde kendi birakti emmedi daha .. Erkekler biraz daha düskün oluyor.. Benim iki ablamda emzirdi bir sıkınti olmadi.. Bu arada simdi yaptigin aciklamayi en basta yapman gerekirdi .. Kim nerden bilsin senin saglik sorununu filan.. Allah nasip etmis sana .. Dogacak ruh varsa eger nasil kotunursan korun olacaktir .. Benim kizim bir yasina girdiginde biraktim 12 aylik olmadan hatta korunmayi 24 aylik oldu hâlâ hamile kalamadim.. Nasip olmayincada olmuyor iste ..Birde benim kalp sıkıntım var kalp doktorum riskli olabilir diyor.ben yinede kurtajdan yana degilim ama oglumu da dusunmek istiyorum.hadi kendimden vazgectim.korundum bu kadar süre ama su ramazan ayında Allahım bana böyle bir nimet verdi.ne vicdansiz biriyim nede cocugumu öldürecek kadar Gaddarim.oğlumu memeden kesmek için her yolu denedim vikis sürdüm, acı biber sürdüm ama yinede emiyor. Meme olmadan uymuyor.deneyimli birileri varsa yada gercekten mantıklı bi yardım istiyorum sizlerden.süt verme konusunu 5 ayri doktora sordum birisi 1 ay daha emzir dedi.birisi 3 aylık olana kadar emzir dedi .diğerleri hemen kes dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?