16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım?

Elisa_doguhan01

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
3
1
6
36
Evet durum tam da bu.16 aylık oğlum var ve ben 5 haftalik hamleyim.sütten mi keseyim kürtaj mi olayım ? Iki gündur sütten kesmeye çalışıyorum zehirler diyorlar ama aglamaktan bitap düşüyor yavrum.dayanamayıp veriyorum meme.sürekli kucağımda acaba karnimdaki bebeğim büyüyünce zarar gorurmu ne yapacağım bilmiyorum nolur bi yardım edin

Şaka mısın sen! Sizin gibilere annelik yakısmıyor kucagındaki yavrunda karnındaki neyin oluyo yapmadan önce düşünseydin
Buraya soracagına dr git sağdan soldan duyduklarınla hareket etme
Bazı drlar devam ettiriyor süte git dogru duzgun sorup öğren

Madem böyle düşünecektin niye ikkat edip korunmadın. Hayati bi durumun yok sonuçta kesinlikle kürtaj yaptırma. Kucağındaki yavrun da karnındaki ne ? Yazık günah vallahi git bi doktora danış süt mevzularını da.

Lütfen kürtaj yaptırmayın. Bebeğinizi de bi şekilde kesin gerekirse memenizin ucuna acı biber sürün acı falan deyin ya da kan olmuş deyin. Bi şekilde kesersiniz.
Lütfen bebeği aldirmayin. Olan olmuş. .

Doktora gittiniz mi kim zehirler dedi. Lutfen once doktora danisin.
Bence bebeginize kiymayin karninizdakiyle kucaginizdakinin hic bir farki yok ki... oglunuzu öldürebilir misiniz ?

Islami açıdan bir yorum yapım ben !!! Emzirirsen zehirlenir mi bilmem ama karnındaki bebegin sütünü kendi bebeginede baskasinada versen günah oluyor haram süt içmiş oluyor bence kürtaj olma arkadaşım hesabını veremezsin oğlunu sütten kes zor olacak ama yapmalisin . Dinimiz kurtaji red ediyor onun günahı yok çünkü . Çok gördüm bebeğini 7 aydan sonra sütten kesen anne hamile olduğu için . Yine de sen bilirsin kardesim. Umarım mantıklı bir karar verirsin !!!!

Sakın aldırma bebeği!
Diğer bebeğini de emzirmeye devam et hicbisey olmuyor. 9 aya kadar bile emziren gördüm.

Tam yazıcaktım ki burda seni fena yaparlar diye geç kalmışım neyse bende sütünü veremzsin diye biliyorum dr a danış kk dan sana fayda gelmez ayrıca karar senin ister aldır ister memeden kes

Benim ablam sizden daha erken hamile kalmisti ve emzirmeye devam etti.. Almanyada kendisi doktoru bir zarari olmayacagini soylemis.. İyice araştir bence. Düşük riskin yoksa emzire biliyormussun.. Tek bir kiside kalma derim.. Ve kucagindakini öldürmek ile karnindakini öldürmek ayni sey ...

Bu arada 16 aylik cocuk kucük degil ki benim kizom 15 aylik kendi birakti hic zorlanmadim. Dort ay sonra zaten kesmen gerekecek dort ay icin katil olmak istiyorsn.. Yani biz burda olsun diye canimiz cikiyor istemeyenler hamile kaliyor keske sendeki sans bende olaydi havalara uçardim heralde ..

Yapma sakin yapmaaa hem kucuk degil 16 aylik nerdeyse 1.5 yasinda ve karnindaki dunyaya gelince 2 yasinda olacak nerdeyse Rabbim sana layik gormus vermis eger buna zarar verirsen baska belalar gelir basina yapma lutfen yapma...ne guzel iste pespese buyutursun ikisinide

Ben burda nacizane mantıklı fikirler almak için konu açtım. Yargılamanız için değil. Spiralle hamile kaldım bilerek degilki

Birde benim kalp sıkıntım var kalp doktorum riskli olabilir diyor.ben yinede kurtajdan yana degilim ama oglumu da dusunmek istiyorum.hadi kendimden vazgectim.korundum bu kadar süre ama su ramazan ayında Allahım bana böyle bir nimet verdi.ne vicdansiz biriyim nede cocugumu öldürecek kadar Gaddarim.oğlumu memeden kesmek için her yolu denedim vikis sürdüm, acı biber sürdüm ama yinede emiyor. Meme olmadan uymuyor.deneyimli birileri varsa yada gercekten mantıklı bi yardım istiyorum sizlerden.süt verme konusunu 5 ayri doktora sordum birisi 1 ay daha emzir dedi.birisi 3 aylık olana kadar emzir dedi .diğerleri hemen kes dedi.

Benimde başıma geldi aynı durum,7 aylıkken hamile kaldım dr sordum emzirmek zararlı mı diye Hayır dedi "iyi beslendiğin sürece zararı olmaz yoksa biri içerden biri dışardan seni çekerler bebekleee zararı olmaz" dedi şimdi biri 3biri 4.5 yaşında merak etmeyin hiçbişey olmaz hayırlı olsun

Geceleri emzirme biberon ver , ben doymuyor diye biberon veriyordm gündüzde kendi birakti emmedi daha .. Erkekler biraz daha düskün oluyor.. Benim iki ablamda emzirdi bir sıkınti olmadi.. Bu arada simdi yaptigin aciklamayi en basta yapman gerekirdi .. Kim nerden bilsin senin saglik sorununu filan.. Allah nasip etmis sana .. Dogacak ruh varsa eger nasil kotunursan korun olacaktir .. Benim kizim bir yasina girdiginde biraktim 12 aylik olmadan hatta korunmayi 24 aylik oldu hâlâ hamile kalamadim.. Nasip olmayincada olmuyor iste ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…