16 aylık kızımın uyku ve beslenme sorunu.

ozztrkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
2
1
1
Merhabalar..
Kızım doğduğunda acemiliğin ve çocuksuz hayatın etkisiyle bazı hatalar yaptım. Kızımı yanımda uyumaya alıştırdım üstelik çok sayıda gece beslenmesi var bu iyice bağımlılığa doğru gidiyor. Katı gıdayı yok denecek kadar az yiyor. 10 dakika da bir meme istiyor. Bir de mastit problemim var geçiremediğim. Sütten kesmek istiyorum nasıl yapabilirim? Sütten kesmeyi kademeli azaltarak yapamam çünkü ağlayarak emziriyorum artık dayanamıyorum Bir de sütten kestikten sonra yada kesme aşamasında nasıl onu kendi yatağına alıştırabilirim? Tecrübeli anneler yardım edin bunalıma girdim.

Bence mecburiyetten biraz daha sabretmelisinuz su an atak donemi, sendromlu donemi.

Bence mecburiyetten biraz daha sabretmelisinuz su an atak donemi, sendromlu donemi.
Elimden geldiği kadar sabrettim çok canım yansa da.. İlk doğduğu andan beri doktorların sebebini bulamadığı süt kanalı enfeksiyonum var. Artık çok zorlanıyorum

Elimden geldiği kadar sabrettim çok canım yansa da.. İlk doğduğu andan beri doktorların sebebini bulamadığı süt kanalı enfeksiyonum var. Artık çok zorlanıyorum
Allah yardım etsin canım ikisini ayni anda alistirman zor olacak önce emzirmeyi bırakmayı dene biberonla beslemelisin artık devam sütü yada normal süt ve sadece gece uyumadan önce ver sonra gece uyandığında içinde sadece su olarakta verebilirsin benim kızımda 1 yaşında ve çok sık kalkiyor mama içtiği halde bende bi iki ay sonra gec3 beslenmesini bırakmayı düşünüyorum.yanindan ayirmak istiyirsanda yaninda uyutum beşiğine yatır bi kaç kez böyle yap zamanla alışır ama önce gece uyanmamasi gerekiyor.

Merhaba bence önce yatağını ayır biraz zor Olur kalkıp emzirmek ama yapacak bisey yok yanında yatmazsa gece uyanması azalabilir doğal olarak beslenme gerekliligide. Seni ve bebeğini rahatlatabilir bence. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…