Polikliniğe gidip durumu anlatirsanz kendileri o gün için sıra verirler yada acilden giriş yapın. Söz konusu çocuk olunca 15 gün bi asır gibi gelir.Merhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı
Kakasını yaptı mı ya da gaz çıkardı mı ? Mide bulantısı ya da kusması var mı ? Bağırsak düğümlenmesi gibi bir şey olabilir geç kalmadan acile götürün çocuk acili olan bir hastaneye ilgilenirler tabi kiMerhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı
Kusma yok kakasini yapiyor sorun yokGaz ya da kaka çıkışı nasıl? Kusması var mı? Bence poliklinik için beklemenize gerek yok acile gidin
15 gün dolmadan kontrole gidebiliyor olmalısınızMerhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı
15 gün kuralı randevu alıp gitmediginiz muayene için gecerli. Randevu alabilirsiniz.Merhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı
Hayır yeni muayene olduysanız aynı branştan tekrar 15 gun icinde randevu alamazsınız defalarca denedim. Denemeden yazmam buraya. Göturdum kizimi acile. Teşekkürler.15 gün kuralı randevu alıp gitmediginiz muayene için gecerli. Randevu alabilirsiniz.
Acile gittim gaz var dedi röntgen cekti beslenmesi iyi aslında ama kilosu az malesef dubhalac diye şurup verdi doktorMerhabalar beslenme düzeni nasıl,kilosu iyi mi protein alımı iyi mi,çocukların karınları bizlere göre daha şiş olur acaba size mi öyle geldi
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk defa duyuyorum gecen pazartesi oğlumu doktora götürdüm aynı haftanın cuma günü tekrar götürdüm aynı branş.Hayır yeni muayene olduysanız aynı branştan tekrar 15 gun icinde randevu alamazsınız defalarca denedim. Denemeden yazmam buraya. Göturdum kizimi acile. Teşekkürler.
Kendim icinde daha once denedim kizim icinde denedim aynı branştan 15 gun sonra randevu olusturulabilir diye uyarı verdi. Teşekkür ederim herkese şifa versin AllahGeçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk defa duyuyorum gecen pazartesi oğlumu doktora götürdüm aynı haftanın cuma günü tekrar götürdüm aynı branş.
Tam iki kaburgasının ortasında göbek deliğinin hemen üstünde mi bu şişlik?Merhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı
EvetTam iki kaburgasının ortasında göbek deliğinin hemen üstünde mi bu şişlik?
BEBEĞİMİN GÖĞSÜNÜN ORTASINDA SERTLİK VE ÇIKINTI VAR! - Uzm. Dr. Erdal Pazar