16 aylık kızımın karnı şiş

sinemmmsm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
73
12
27
Merhaba hanımlar bi kac gün önce normal kontrole goturdum kizimi cocuk doktoruna bisey yoktu 2 gündür karnı çok şiş sanki karninda top var gibi basina gelen var mi cok korkuyorum. Daha yeni doktora gittiğimiz için randevu alamiyoruz 15 gün dolmadan. O kadar stresliyim ki internette cok korkunc seyler yaziyor kafayi yicem. Basina gelen yada bilgisi olan var mı

Randevusuz gitseniz almazlar mı, randevusuz hasta kontenjanları oluyor diye biliyorum.

Bu arada buğdayla yapılmış her şeyi bi kesin isterseniz, belki onunla ilgilidir.

Polikliniğe gidip durumu anlatirsanz kendileri o gün için sıra verirler yada acilden giriş yapın. Söz konusu çocuk olunca 15 gün bi asır gibi gelir.

Ya kotu bi durum insallah ciddi bisey degildir ama sanirim acilden giris yapinca bakiyorlar bu gibi durumlarda yoksa gecmez zaman

Gaz ya da kaka çıkışı nasıl? Kusması var mı? Bence poliklinik için beklemenize gerek yok acile gidin

Direk acil den giriş yapsanız doktor kontrol eder kan idrar testi filan yaparlar geçmiş olsun

Kakasını yaptı mı ya da gaz çıkardı mı ? Mide bulantısı ya da kusması var mı ? Bağırsak düğümlenmesi gibi bir şey olabilir geç kalmadan acile götürün çocuk acili olan bir hastaneye ilgilenirler tabi ki

15 gün dolmadan kontrole gidebiliyor olmalısınız

Kaka gaz yapıyor kusma yoksa ve hali keyfi yerindeyse bana kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi. Bazen çok su içerler şişer, bazen çok gaz olur şişer, hatta bazen genetiktir sebepsiz şişer. Nasıl bir şişlik foto atsaydınız aslında biraz anlardık.. tek bölgede şişlik mi var yoksa tüm bölge mi?

Merhabalar beslenme düzeni nasıl,kilosu iyi mi protein alımı iyi mi,çocukların karınları bizlere göre daha şiş olur acaba size mi öyle geldi

15 gün kuralı randevu alıp gitmediginiz muayene için gecerli. Randevu alabilirsiniz.

Merhabalar beslenme düzeni nasıl,kilosu iyi mi protein alımı iyi mi,çocukların karınları bizlere göre daha şiş olur acaba size mi öyle geldi
Acile gittim gaz var dedi röntgen cekti beslenmesi iyi aslında ama kilosu az malesef dubhalac diye şurup verdi doktor

Hayır yeni muayene olduysanız aynı branştan tekrar 15 gun icinde randevu alamazsınız defalarca denedim. Denemeden yazmam buraya. Göturdum kizimi acile. Teşekkürler.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk defa duyuyorum gecen pazartesi oğlumu doktora götürdüm aynı haftanın cuma günü tekrar götürdüm aynı branş.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk defa duyuyorum gecen pazartesi oğlumu doktora götürdüm aynı haftanın cuma günü tekrar götürdüm aynı branş.
Kendim icinde daha once denedim kizim icinde denedim aynı branştan 15 gun sonra randevu olusturulabilir diye uyarı verdi. Teşekkür ederim herkese şifa versin Allah

Tam iki kaburgasının ortasında göbek deliğinin hemen üstünde mi bu şişlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…