- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
kızım çok hareketli bir bebek hep masa tepelerinde çok tehlikeli işler peşinde olan sürekli kaza geçiren yürürken bile koşarak yürüyen bir bebek bunlara gelince maşallahı varda iş konuşmaya anlamaya gelince yok adına bakmıyor hala derin yok kızım yok sesimi yükseltip bağırınca bakıyor oda sesin yüksekliğinden sanki bir ara de de de diyordu onu unutup ba ba ba dedi onu unuttu aniiie dedi hepsini bir arada yapmıyor kesinlikle dönem sanki geçiriyor unutuyor en sonda ditti diyor herşey ama ditti oluyordu tv kapansa ditti bir şey düse ditti alakasız bile olsa herşey dittiydi :) sık olmasa da komutları yene getiriyor ama nesleri sık sık tekrarlamamıza rağmen hala öğrenemedi telefonu getir kızım diyorum bakınıyor ne istediğime telefon diye sürekli işaret ederek gösteriyorum zar zor anlıyor getiriyor yada yanlış birşey getiriyor getirmeyi okadar iş edindi artık istememe gerek kalmıyor eline ne geçerse bana vermesii gerektiğini düşündüğü herşeyi getiriyor.Aslında kızımı zorluyorum konuşma konusunda birşey istediğini anladığımda ne istiyorsun annecim şu mu bu mu diye ama gene yok gene anlatamıyor derdini anlatamayınca sinirli bir bebek oluyor benimde sinirlerim bozuldu bir sorun mu var niye aydaşları şakır şakır her kelimeyi söylerken derin bişey söylemiyor oyuncaklarlada hiç arası yok aldığımız oyuncağı ilk geldiğinde bakıyor kurcalıyor sonra üstüne oturuyor bir sopası var sadece küçük vileda sopası elinden düşürmediği hep gezdirdiği , son zamanlarda şunuda farkettim derin elinde gezdireceği birşey muhakak oluyor kasık mesela o elinden düşmeden tek elle işlerini hallediyor hep tek eli dolu oluyor kafam allak bulllak oldu benimde 2 aylık olmadan daha çok mu zorladım kızımı diye düşünüyorum agulaşıyorduk sürekli konuşuyordum gören herkes dil istiyor bu diyordu o zaman ile agulayan çocuk ne olduda şimdi hiç beni tınlamıyor anlamıyor gibi davranıyor yada gerçekten anlamıyor ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)