- 25 Ocak 2024
- 217
- 134
- 25
-
- Konu Sahibi hacininannesi
Kız o iş nasıl oldu Allah aşkınaKızlar acil yardım eder misiniz ? Bebeğim 16 aylık bugün kolunu kaynar sütün içine koydu . Doktora götürdüm ama daha erken iyileşmesi için ve iz bırakmayacak şekilde ne yapabilirim. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen ?
16 aylık bebek kaynar sütü nasıl buldu da erişti?Kızlar acil yardım eder misiniz ? Bebeğim 16 aylık bugün kolunu kaynar sütün içine koydu . Doktora götürdüm ama daha erken iyileşmesi için ve iz bırakmayacak şekilde ne yapabilirim. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen ?
Öğretmenimizin üstüne çay dokulmustu Manisa'dan bir karisim getirtti 1haftada iz kalmadan iyileşti nerden almış ogreneyim yazayım size.Kızlar acil yardım eder misiniz ? Bebeğim 16 aylık bugün kolunu kaynar sütün içine koydu . Doktora götürdüm ama daha erken iyileşmesi için ve iz bırakmayacak şekilde ne yapabilirim. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen ?
Doktor hiç birşey vermedi derisini temizleyip krem sürüp sardılar yarın tekrar gelin dediler ama bebeğim çok acı çekiyorDerisi kalktı mı yani doktor ne verdiyse onu kullanın iyileşme evresinde kantaron yağı kullanın