merhabalar,
benin oğlum 17. ayın içinde kendi kendi bi yeRdeN bi yere elini bırakrak bir kaç adım atmaya başladı. çok sevindikk .
gecen aksam koltuktan sehpaya 6 adım attı inanın çok duygulandım alkış yaptık kendiside sevindi.
size tavsiyem elinden tutup sürekli yürütün ve playskool ilk arabımı tavsişye ederim çok işe yarıyor.
bebeğim 16 aylık gelişimi güzel ama yürümedi ben vakti gelince yürüyeceğini biliyorum ama okadar çok laf söyleyen varki özellikle kayınvalidem eltim özellikle eltimin o iğneleyici sözleri bıktım dayanamıyorum sanki hep beni takip ediyor yürüyemez tabii kucağından bırak bacakları taşımıyo çok şişman sende acaip basıyosun ondanmı acaba gibi bir çok söz ne istiyo bilmiyorum ki ben ona veya çocuklarına hep özel davranıyorum yapamadıkları bir konuda bile süpersiniz diyorum teşvik etme amacıyla çocuğu yürümemiş olan arkadaşlar bana yardım edinnn ne yapayımmmm
benim oığlum 1 buçuk yaşında yürüdü tam olarak arkadaşlarımın çocukları koştururken benimki emekliyodu zaten 1 yaşında emeklemeye başladı ama ben hiç dert etmem bu tarz şeyleri çocuk gelişimleri farklı kıyaslamamak lazım şimdiden çocukları yarış atı moduna sokarsak vay halimize bence biraz rahat ol birden kalkar yürür ve 1 haftada yaşıtlarına yetişir merak etme benim oğlan öyle oldu odanın ortasından birden kalktı koşmaya başladı resmen ve hiç düşmeden tehlikelerin farkında olarak ben çok rahat ettim millet çocuğunun peşinden koştururken ben koşturmadım çünkü düşmedi kalkmadı en güzeli kulak tıkamak çevredeki seslere milletin ağzı torba değilki büzesin canım ne derlerse desinler haklısın de geç gitsin ya
gozun aydin hic sikinti yaptigina deymedi di mi : )Bebeğim yuruyorrrrrrrr bugün kuzum ilk adımlarını attı yarın gideyimde kaynanam ve eltim görsün bebeğim yürüyor
bakalım şimdiki hedefler ne olacak
ilk önce altından bakar gibi yaptı sonra bir iki adım attı sinrada yürüdü smile6081 ilk arabam tavsiye etmişti onu aldım onun etkisi büyük tu birde korkmuyordumaşallah size darısı bize inşallah,bi kaç soru sorabilirmiyim?yürümeye başlamadan önce ayakta dikildimi yoksa direk yürüdümü?sizinkide korkuyormuydu?
sizmi çok uğraştınız onla kendimi yürüdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?