• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Aylık Bebeğim Hala Yürümedi

merhabalar,
benin oğlum 17. ayın içinde kendi kendi bi yeRdeN bi yere elini bırakrak bir kaç adım atmaya başladı. çok sevindikk .
gecen aksam koltuktan sehpaya 6 adım attı inanın çok duygulandım alkış yaptık kendiside sevindi.

size tavsiyem elinden tutup sürekli yürütün ve playskool ilk arabımı tavsişye ederim çok işe yarıyor.

merhabalar,
benin oğlum 17. ayın içinde kendi kendi bi yeRdeN bi yere elini bırakrak bir kaç adım atmaya başladı. çok sevindikk .
gecen aksam koltuktan sehpaya 6 adım attı inanın çok duygulandım alkış yaptık kendiside sevindi.

size tavsiyem elinden tutup sürekli yürütün ve playskool ilk arabımı tavsişye ederim çok işe yarıyor.

darısı bizim başımıza inşallah ama hiç bi hareket yok oğlumda ya,acaib korkuyor ne yapsam bilemiyorum sık sık yürütüyoruz ama bırakmaya çalıştığım anda kıyamet koparıyor çok takıyorum bu aralar ya bi yürüse çoook rahatlayacam.

bebeğim 16 aylık gelişimi güzel ama yürümedi ben vakti gelince yürüyeceğini biliyorum ama okadar çok laf söyleyen varki özellikle kayınvalidem eltim özellikle eltimin o iğneleyici sözleri bıktım dayanamıyorum sanki hep beni takip ediyor yürüyemez tabii kucağından bırak bacakları taşımıyo çok şişman sende acaip basıyosun ondanmı acaba gibi bir çok söz ne istiyo bilmiyorum ki ben ona veya çocuklarına hep özel davranıyorum yapamadıkları bir konuda bile süpersiniz diyorum teşvik etme amacıyla çocuğu yürümemiş olan arkadaşlar bana yardım edinnn ne yapayımmmm

sıkma canım benim kızım 14 aylık yeni yürüyo ama kayın valideler hep öyledir yarın yürüse yine bi eksik bulur konuşmasına taka mesela çiş alışkanlığına takar mesela benimkine bile kemikleri zayıf o yüzden yürümüyo dedi çocuk yeni yürümeye başladı çişe alıştır diye başladı neymiş hazır bezler çok zararlıymış elinde olsa muşamba alıp anam babam işi bez takarmış felanda filanda haa bide 4 yaşında oğlum var daha bazı harfleri konuşurken yuvarlıyo net çıkaramıyo neymiş dili bitikmiş doktorlara götürdük hiç bişey yok diyo bu sefer doktorlar ne bilir onu mahalle aralarında kesenler var onlara götürelim yanii ölürmüsün öldürürmüsün lük bir durum en güzel yolu onlar konuşurken kulakları tıka sakın emanet etme onlara :34:

benim oığlum 1 buçuk yaşında yürüdü tam olarak arkadaşlarımın çocukları koştururken benimki emekliyodu zaten 1 yaşında emeklemeye başladı ama ben hiç dert etmem bu tarz şeyleri çocuk gelişimleri farklı kıyaslamamak lazım şimdiden çocukları yarış atı moduna sokarsak vay halimize bence biraz rahat ol birden kalkar yürür ve 1 haftada yaşıtlarına yetişir merak etme benim oğlan öyle oldu odanın ortasından birden kalktı koşmaya başladı resmen ve hiç düşmeden tehlikelerin farkında olarak ben çok rahat ettim millet çocuğunun peşinden koştururken ben koşturmadım çünkü düşmedi kalkmadı en güzeli kulak tıkamak çevredeki seslere milletin ağzı torba değilki büzesin canım ne derlerse desinler haklısın de geç gitsin ya :1:

benim oığlum 1 buçuk yaşında yürüdü tam olarak arkadaşlarımın çocukları koştururken benimki emekliyodu zaten 1 yaşında emeklemeye başladı ama ben hiç dert etmem bu tarz şeyleri çocuk gelişimleri farklı kıyaslamamak lazım şimdiden çocukları yarış atı moduna sokarsak vay halimize bence biraz rahat ol birden kalkar yürür ve 1 haftada yaşıtlarına yetişir merak etme benim oğlan öyle oldu odanın ortasından birden kalktı koşmaya başladı resmen ve hiç düşmeden tehlikelerin farkında olarak ben çok rahat ettim millet çocuğunun peşinden koştururken ben koşturmadım çünkü düşmedi kalkmadı en güzeli kulak tıkamak çevredeki seslere milletin ağzı torba değilki büzesin canım ne derlerse desinler haklısın de geç gitsin ya :1:

yazdıklarınız içimi ferahlattı benimki onaltı aylık bizde tık yok daha dün doktora sordum kimi çocuk iki yaşına kadar yürümez dedi eğer emekleyip, tutunup kalkıyor ve sıralıyorsa sorun yok dedi benim oğlum çok şükür bunların hepsini yapıyor ama inanılmaz korkuyo bu korkuyu nasıl yenebilirim bilmiyorum:43:size çok imrendim ben sizin kadar rahat olamıyorum maalesef çok takıyorum bide herkes soruyor iyice bunalıyorum,neyse sağlıklı olsunda er geç yürüyecektir.

Bebeğim yuruyorrrrrrrr bugün kuzum ilk adımlarını attı yarın gideyimde kaynanam ve eltim görsün bebeğim yürüyor
bakalım şimdiki hedefler ne olacak

maşallah size darısı bize inşallah,bi kaç soru sorabilirmiyim?yürümeye başlamadan önce ayakta dikildimi yoksa direk yürüdümü?sizinkide korkuyormuydu?

sizmi çok uğraştınız onla kendimi yürüdü?

maşallah size darısı bize inşallah,bi kaç soru sorabilirmiyim?yürümeye başlamadan önce ayakta dikildimi yoksa direk yürüdümü?sizinkide korkuyormuydu?

sizmi çok uğraştınız onla kendimi yürüdü?
ilk önce altından bakar gibi yaptı sonra bir iki adım attı sinrada yürüdü smile6081 ilk arabam tavsiye etmişti onu aldım onun etkisi büyük tu birde korkmuyordu

merhabalar.
oğlum bir haftadır yürüyor evi fır dolanıyor. birden bire yürüdü 4 adım atabiliyordu birden 6 adım atmaya başladı ve yürüdü 3 gun sonra dikeldi ve yerden kendi kalkabildi.çok güzel bir duygu.
elinden tutup sokakta parkta yürüttüm.
ilk arabamında cok faydası oldu korkusunu yendi.

Hayirli olsun darisi konusmalarina cislerini haber vermelerine benimkidyurudu yazmistim gordunuzmu bilmiyorum masallah pasalarimiza

Back