- 20 Kasım 2019
- 194
- 98
- 25
- Konu Sahibi narcicegiiiii
Merhaba canım çok sıkkın 13 Ekim akşamı 16 aylık oğlumun ayağına 15 dk önce ocaktan alınmış kaynar derecesine yakın su döküldü anneme gitmiştik yere koymuş cezveyi ona da çok kızdım o da çok üzgün ama kızsakta ne fayda inanın o andan beri ağlıyorum çok kötüyüm ilk götürdüğümüzde 2.derece yanığa benziyor yarın tam belli olur dediler 3 krem karıştırıp pansuman yaptılar gönderdiler sol ayağında parmakları su topladı o fazla değil ama asıl sağ ayağının üstünün tamamı. Ertesi gün pansumana gittik fito krem ile batigrass aldırdılar eczaneden yine pansuman yaptılar üst deri tamamen yok zaten kıpkırmızı bugünde pansumana gittik aynı şekilde yapıldı başka hastanede ve pansumanı yapan kız yanık merkezine gidin daha iyi dedi ayağında dünden bugüne hiçbir gelişme yok neşeli yavrum yürüyen koşan yavrum kucağımızda geziyor iştahı gitti ayağının altına hibcirsey yok ama yinede basamaz suan tabiki ama ben o basamadıkca yürümedikce o ayagını gördükce kahroluyorum. Yarın kocaeli yanık merkezine gidicez nolursunuz böyle bir durum yaşayan varsa nolursun yazsın herkes ağlama diyor ama ben dayanamıyorum. Hiç bu aşamadan geçen var mı üst deri tamamen yok kırmızı gözüküyor iyileşme aşaması nasıl oluyor hiç iyileşcek gibi gelmiyor bana nolursunuz birşey söyleyin böyle olupta iyileşen kabuk mu bağlıyor ne oluyor ne kadar sürecek nolursunuz yardımcı olun yüzeysel mi derinsel mi dedim 2.derece yüzeysel dedi acil hemşiresi bu arada. duanıza da ihtiyacım var bir anne olarak perişanım