• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 16 aylik bebege günlük ne kadar süt?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vildand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
114
0
96
Almanya
Arkada$lar doktorumuz 16 aylik oglum icin gün icerisinde cok fazla süt icerek karnini doyurmamasini, onun yerine diger gidalari almasini, yemek yemesini, yemek yedigi takdirde süt vermemi söyledi..oglum yemek saatlerinde cok istekli olmasa da iyi kötü bi$eyler yiyor ve süt icmeyi de cok seviyor..o nedenle sabah ve ak$amlari 200`er ml. olmak üzere gün icerisinde bazen en fazla 500 ml. kadar milupanin cocuk sütünden veriyorum..sizce bu ya$ta bir cocuk icin bu kadar süt fazlami? bu konuda bilgisi olan arkada$lar varsa yorumlarinizi bekliyorum..$imdiden herkese te$ekkürler..

canım emin olmak için tekrar baktım. doktorların soruları cevapladığı sitelerde günde 500 ml. kadar süt öneriyorlar.

yani bu durumda fazla vermiyormu$um neyseki..bende bu konuyla ilgili bayagi bir ara$tirma yapmi$tim ancak net bir sonuca ula$amami$tim..
cok te$ekkür ediyorum ilgin icin..bir nebzede olsa icim rahatladi..;)

rica ederim ne demek. benim kızımda sütü seviyor ama zaten iştahsız süt içerse yemek yiyemiyor .

anladim canim sen kac ml süt veriyorsun bebi$ine gün icerisinde? bizimkininde cok i$tahli oldugu söylenemez yemek saatlerimiz bayagi sikintili geciyor gerek oyunla gerek de korkuyla bir $ekilde yemesi gerekenleri yedirmeye cali$iyorum..i$tahsiz cocukla ugra$mak hakikatten cok zor..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Back