16-18. Hafta arası dayanılamayacak şekilde kasık ağrım oldu. İki haftam iki büklüm yatarak geçti. Acile gitmek durumunda kaldık. Hızlı büyüdüğü bir dönemmiş bebeğin. Doktorum bu haftalarda normal olduğunu, dinlenince geçiyorsa, kanama ve lekelenme yoksa sorun olmadığını söyledi. Şimdi 23. hafta içindeyim hafif hafif arada yokluyor.Merabalar nasilsimiz birkac gundur kasiklarimda agri oluyor ara ara ozelikle sag kasikta biraz dinlenince geciyor ama sonra yine basliyir bazende ignelemeler oluyor bu kasik agrilari nezaman tamamen biticek benim ilk gebelim surekli agriylan gecti ve kaybetim bunda sukur iyidim ama ara ara boyle agrilarim oluyor ve moralim bozuluyor doktor normal diyor haftaya cumartesi kontroldeyim sorucam sizde yasiyomusunuz ozelikle sag kasikta bacagima yakin bolgede desik gergin bir agri iki gundur oyle acayip agriyor biraz fazla is yapayim hemn basliyor 4 gun once oyle kus gibiydim ki hamile gibi hisetmiyodum kendimi simdi halsiz agrim var
Bende acile gitmeyi dusunmedim deil16-18. Hafta arası dayanılamayacak şekilde kasık ağrım oldu. İki haftam iki büklüm yatarak geçti. Acile gitmek durumunda kaldık. Hızlı büyüdüğü bir dönemmiş bebeğin. Doktorum bu haftalarda normal olduğunu, dinlenince geçiyorsa, kanama ve lekelenme yoksa sorun olmadığını söyledi. Şimdi 23. hafta içindeyim hafif hafif arada yokluyor.
Benimde biraz bacagima yakin ve yatinca geciyor bende istemeyi dusunuyorum ara ara belim agriyor ama bu cok garip sanki gerilme ve tek bolgede ineleme seklinde diyer tarafta ya i sol da cok hafif ignelenme oluyor34. haftadayım hala devam ediyor bende. Magnezyum vermişti doktor sol kasıkta ağrı var dediğimde. Normal bir durummus
Evet tek bölgede hissediliyor. Bende geçmedi hala inşallah sizin süreç daha kısa sürer.Benimde biraz bacagima yakin ve yatinca geciyor bende istemeyi dusunuyorum ara ara belim agriyor ama bu cok garip sanki gerilme ve tek bolgede ineleme seklinde diyer tarafta ya i sol da cok hafif ignelenme oluyor
Ay insallah Allah salicakla.almamiza nasip etsin insallahEvet tek bölgede hissediliyor. Bende geçmedi hala inşallah sizin süreç daha kısa sürer.
Benim de oluyor benimde daha önce dusuklerim olduğu için korkuyorum açıkçası geçti mi sizin agrilarinizMerabalar nasilsimiz birkac gundur kasiklarimda agri oluyor ara ara ozelikle sag kasikta biraz dinlenince geciyor ama sonra yine basliyir bazende ignelemeler oluyor bu kasik agrilari nezaman tamamen biticek benim ilk gebelim surekli agriylan gecti ve kaybetim bunda sukur iyidim ama ara ara boyle agrilarim oluyor ve moralim bozuluyor doktor normal diyor haftaya cumartesi kontroldeyim sorucam sizde yasiyomusunuz ozelikle sag kasikta bacagima yakin bolgede desik gergin bir agri iki gundur oyle acayip agriyor biraz fazla is yapayim hemn basliyor 4 gun once oyle kus gibiydim ki hamile gibi hisetmiyodum kendimi simdi halsiz agrim var
Cok sukur canim yalniz bel ve gaz sancilarim.oluyor ama arada bebek buyudu icin sanirim.cok hafif birki dakikalik.kasik agrim.oluyorBenim de oluyor benimde daha önce dusuklerim olduğu için korkuyorum açıkçası geçti mi sizin agrilariniz
Canım benim de iki gündür karnıma ve vajinal bölgeye iğne batar gibi ağrım oluyorCok sukur canim yalniz bel ve gaz sancilarim.oluyor ama arada bebek buyudu icin sanirim.cok hafif birki dakikalik.kasik agrim.oluyor
Benimde vajinamda igne batiyor kac kez sordum doktora normal dediCanım benim de iki gündür karnıma ve vajinal bölgeye iğne batar gibi ağrım oluyor
Rabb'im sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde vajinamda igne batiyor kac kez sordum doktora normal dedi
Amin canim insallahRabb'im sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?