Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.Ya bebeğim kendini göstermedi . Almanya da yasıyorum 16-17 haftada cinsiyet söylüyorlar oda kendini gizledi göstermedi . Tahminleri alabilir miyim?
13 haftalık sadece bir fotograf var o acıdan da hic anlasılmıyor . yani cinsiyeti bellimi diye sordugumda bu haftalarda anlasılmaz diyip geciştirdi11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.
1 ay sonra kontrolüm daha çok var ögrenmeme ögrendigim gibi yazacamen basindan beri erkek hissediyordum iki kere kiz gördüm rüyamda artik nasipErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
Saglıkla gelsin insallah hadi bakalım ben de merak ettim1 ay sonra kontrolüm daha çok var ögrenmeme ögrendigim gibi yazacamen basindan beri erkek hissediyordum iki kere kiz gördüm rüyamda artik nasip
Kızmıs bebegimErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
Saklayanlar genelde kız herhalde hayırlı olsunKızmıs bebegim
Merhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karındanErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmısMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
Benimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedimKese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmıs
Kıza benzettım bebegınn şeklınıMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
Evet yuvarlakBenimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedim