Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızıma lagzımlıl aldım nezaman oturtsam hemen çişini yapıyo:) cok seviniyorum ya...totosu bezsiz rahat rahat neguzel.oda farkinda sanırım rahatlıgınin.bakalım hayırlısı.
Benim kızımda 15 aylıkken falan yürüdü tam anlamıyla. Bazıları geç yürür. 18 aya kadar normal şekilde yürümezse o zaman doktora başvurun diyorlar. Benim kızım 9 aylıkken bir çok kelime söylemeye başladı. Şimdi 17 aylık. nerdeyse 30 kelime söylüyor. Ama erken yürüyen yaşıtları var onlar halen 1-2 kelimedeler. Erken konuşan geç yürüyor, Geç yürüyen erken konuşuyor. Bence sorun yapma şimdiden.
Sagol canm. Yürumemesi normal oglumda2 yasinda yurudu...dr.goturduk hic biseyi tok dediler...sende istersen gotur canm.kizim cok erken yurudu bir olmuyo iste...bazi bebelerde cok gec konusuyo.