• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 15aylık kızıma yavaştan bezsizlige alıştırmaya basladım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
Kızıma lagzımlıl aldım nezaman oturtsam hemen çişini yapıyo:) cok seviniyorum ya...totosu bezsiz rahat rahat neguzel.oda farkinda sanırım rahatlıgınin.bakalım hayırlısı.

Maşallah canım benim kızımda 14 aylık ve hala desteksiz yürüyemiyor normalmi acaba?

Benim kızımda 15 aylıkken falan yürüdü tam anlamıyla. Bazıları geç yürür. 18 aya kadar normal şekilde yürümezse o zaman doktora başvurun diyorlar. Benim kızım 9 aylıkken bir çok kelime söylemeye başladı. Şimdi 17 aylık. nerdeyse 30 kelime söylüyor. Ama erken yürüyen yaşıtları var onlar halen 1-2 kelimedeler. Erken konuşan geç yürüyor, Geç yürüyen erken konuşuyor. Bence sorun yapma şimdiden.

Maşallah canım benim kızımda 14 aylık ve hala desteksiz yürüyemiyor normalmi acaba?

Sagol canm. Yürumemesi normal oglumda2 yasinda yurudu...dr.goturduk hic biseyi tok dediler...sende istersen gotur canm.kizim cok erken yurudu bir olmuyo iste...bazi bebelerde cok gec konusuyo.

Back