(- 155 Merkez -)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
––––•(-• 155 Merkez •-)•––––

Son düzenleme:
Çiçek nerdesin kızım?:sm_confused:
İşe başladın galiba...kk ya girmediğine göre:1rolleyes:
ama bizede bi haberler yaz yaniyerimseniben

merhaba canlarım hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum allah seneyede nasip eder inşallah bütün zuzularada başarılar diliyorum

Günaydınlarrrrr.....
Siyahcım,güllere bayıldım...ne güzel görünüyorlar:1hug:
Yaramas,sen sabahın 5 inde kalkmışın,birde kk ya girmişin:nazar:ben bu gün aç tutuyorum,gece uyanamadım:çok üzgünüm:
Okula başlıyan,miniklere sağlıklı,başarılı,neşeli bir ders yılı dilerim:nazar:Yüzlerinden gülücükler eksik olmasın:emir_bebek:(benimkilerde):Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz[/QUOTkıyamam ya :çok üzgünüm: ablam ya benıde gece uykum gelmiyok ki

hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar ................

nette sorun vardı giremedim dünden bu yana..............

dün sabah dr.gittim veeeeeeeeeee doğum zamanım belli oldu eylül 20 de dedi dr...............

ama bana fazla uzun geldi çabucak sağlıklıca geçsin inş. 20 si çabucak gelsin..............

dün sabah dr.gittim veeeeeeeeeee doğum zamanım belli oldu eylül 20 de dedi dr...............

ama bana fazla uzun geldi çabucak sağlıklıca geçsin inş. 20 si çabucak gelsin..............

saglıkla gelsin yavruların canım benim çabucak gelir geçer merak etme hayırlısıyla kucagına alda inş.doguma giderken dualarına benide kat
iki iftarımıda yanlız açtım sahuruda yanlız yapıcamsenağlama

gülancım,hadi hayırlısı,bir avazda kurtulursun inş:Saruboceq:
oooo...20 gün şunun şurasında....günler,haftalar,aylar,yıllar geçecek bir bakacaksın kocaman olmuşlar:nazar:zamanın nasıl geçtiğini anlamıyacaksın canım...sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:
hepimiz için dua et canım...bizlerde senin için duacıyız:1hug:
rabbim yar ve yardımcın olsunŞeniz

saglıkla gelsin yavruların canım benim çabucak gelir geçer merak etme hayırlısıyla kucagına alda inş.doguma giderken dualarına benide kat
ezinecim,ne oldu canım ya:çok üzgünüm:
ah..ablacım..böyle işte bizim meslek..
ben,ne bayramlar,ne yılbaşıları,özel günlerimizi yalnız geçirdim:çok üzgünüm:
gülü sevince,dikenine katlanıyorsun yavrum,üzülme:teselli:sağlığınız yerinde olsun da..bu günlerde geçerŞeniz

ablam gel çay içilim
gulan hayırlısı olsun eee annelik kolay değil ki
ezine bacummm ben de sahur da yanlızım ah ah canımız sağ olsunn
c(_) C(_) c(_)

oooo...20 gün şunun şurasında....günler,haftalar,aylar,yıllar geçecek bir bakacaksın kocaman olmuşlar:nazar:zamanın nasıl geçtiğini anlamıyacaksın canım...sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:

ezinecim,ne oldu canım ya:çok üzgünüm:
ah..ablacım..böyle işte bizim meslek..
ben,ne bayramlar,ne yılbaşıları,özel günlerimizi yalnız geçirdim:çok üzgünüm:
gülü sevince,dikenine katlanıyorsun yavrum,üzülme:teselli:sağlığınız yerinde olsun da..bu günlerde geçerŞeniz
ewet ablacım ya napalım idare ediyorum işte
ablam gel çay içilim
gulan hayırlısı olsun eee annelik kolay değil ki
ezine bacummm ben de sahur da yanlızım ah ah canımız sağ olsunn
c(_) C(_) c(_)

ewet canı sagolsunda ben herşeye katlanırım onun için

canım benim inan aklıma geldikçe hep dua ediyorum dualarım seninle .............:1hug:
allahım tez vakitte sanada nasip etsin kk bana uğur getirdi inş.sanada getirir...........:Saruboceq:

bu meslek öyle canım malesef eşlerimizle herzaman beraber olamıyoruz hele böyle günlerde yapacağımız bişey yok sabırdan başka

sağol dileklerin için ablacığım çok heyecanlıyım nasıl geçecek şu günler ...hihoyyyt arkadaşlarım diyor tadını çıkar bu günlerininkaydirigubbakcemile5 ama ben bilmiyorumki zorluğunu güzelliğini nasıl olacağınıkaydirigubbakcemile olsun diyorum..........
herkes nasıl büyütüyor bizde büyütürüz inş.allahım herkese nasip etsin tüm isteyipte olmayanlara............
ay sağlılıca gelsinler de ablacığım allahım ömür versin büyüdüklerini görelim:nazar:

canım benim inan aklıma geldikçe hep dua ediyorum dualarım seninle .............:1hug:
allahım tez vakitte sanada nasip etsin kk bana uğur getirdi inş.sanada getirir...........:Saruboceq:

bu meslek öyle canım malesef eşlerimizle herzaman beraber olamıyoruz hele böyle günlerde yapacağımız bişey yok sabırdan başka

saol canım beim amin inş. şu dış gebeligin bi etkisinden kuruluyumda hemen olur inş

DsDesignsGoodMorningChair.jpg

hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alırsın bebişlerini inşallah:emir_bebek::emir_bebek::Saruboceq:

Günaydınlarrrrr.....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün diliyoruma.s.

asiyah,nerelere tatile gittin...hiç bahsetmedinÇok üzgünüm çoook
yaramas anlatsana bacım memlekette neler hazırladın:dance:sen boş durmamışındır:dance:
Şeniz Şeniz Şeniz

Arkadaşlar,selamlarrrr,nasılsınız..Şeniz
Ramazan'ınız mübarek olsun rabbim yapılan tüm ibadet ve dualarınızı kabul etsin. inş..
zepp ,aktinya ve asiyah,yavrularınıza Allah zihin açıklığı versin okulları hayırlı olsun..vatana millete yarar insan olsunlar...:nazar:
gulancım rabbim tez zamanda kurtarmayı nasip etsin günlerin yaklaşıyor.:1hug:
arkadaşlar Ramazanla aranız nasıl hazırlıklar ne durumda..
ben sıcaklardan çok korkmuştum ama rabbim yardım ediyor..
Dün oğlumun üniversite kaydını yaptırdık ve yurt kaydınıda yaptırdık Antalya'ya 50 dk mesafe.haftaya pazartesi resmen başlıyor, darısı inş sizlerinde evlatlarına olsun bu günleri sizlerde görün..henüz ayrılık acısı içimize düşmedi ama galiba gittikten sonra daha iyi anlıyacağım.Rabbim başka acı ayrılıklar vermesin..evde en mutlumuz ufak oğlum ev ona kalıyor..:teytey:

günaydın arkadaşlar hepinize tabii ben yeni kalktım malüm durumdan sabaha kadar ayakta oluyorum.........
oruç ben tutmuyorum ama eşim tuttuğundan savur telaşı oluyor .............
ne güzel çok seviniyorum mübarek ayda oğluşlarım gelecek sağlıklıca gelsinlerde teyzeleri.............
artık çok ağırlaştım dönemiyorum yürümem bile zorlandı..........

sağolsun kız kardeşim yanımda olmasa ne yapardım bilmiyorum...........

gülancım Allahım yar ve yardımcın olsun canım:1hug:

çiçek,ne yaptın?hiç bahsetmiyosun iş durumların ne oldu?başladınmı..başlıcanmı?karar verdinmi?oğlunada yeni ders yılında,üniversite hayatında başarılar dilerim:nazar:sizlerede,oğlunada kolay gelsin...

Şeniz Şeniz Şeniz

gülancım Allahım yar ve yardımcın olsun canım:1hug:

çiçek,ne yaptın?hiç bahsetmiyosun iş durumların ne oldu?başladınmı..başlıcanmı?karar verdinmi?oğlunada yeni ders yılında,üniversite hayatında başarılar dilerim:nazar:sizlerede,oğlunada kolay gelsin...

Şeniz Şeniz Şeniz

ngs.canım iş olmadı ,konuyu açtığım yerede yazdım..
oğlum için yazdığın güzel temenniler için teşekkür ederim..Şeniz

X