Merhaba arkadaşlar , sizlere motivasyon olması açısından zayıflama hikayemi sizlerle paylaşıyorum.. Herşey Bundan Tam 9 ay Önce çocukluk arkadaşımın dügününe gitmemle başladı o zamanlar tabi 155 kilo oldugumdan davul gibiyim kalktık halaya havada sıcaktı 5 dk içerisinde ter içinde kaldım ama kızlar anlatamam sucuk gibi ter içinde kalmışım , sonra halay bitti oturduk tam o sıra yanımızdan (Bikaç kız arkadaş beraber oturuyoruz) bi erkek grubu geçti , dedikleri bana dokunsa bile inkar edemem bayada yakışıklılardı
neyse yanımızdan geçerken içlerinden birisi bana laf attı , o anları pek fazla hatırlamamak için uzatmıyorum lakin dedikleri bana baya dokundu ve eve gidince kendi kendime söz verdim ve zayıflamaya koyuldum..
Diyetimi yaparken 155 Kilodan 120 kilo oluncaya kadar (Yaklaşık 2 ay 3 hafta sürdü) günde 2 saat spor yaptım..
120 kilodan 90 kiloya düşene kadar günde 3 saat spor yaptım (Yaklaşık 3 ay sürdü)
90 kilodan 65 kilo olana kadar günde 4 saat spor yaptım (Yaklaşık 3 ay 1 hafta sürdü)
ve Toplamda 90 Kilo zayıfladım ve şuan sarkmalarım neredeyse yok denecek kadar az.. ve Bu Diyeti yaparken ilk 4 ay yaklaşık 800 kalori geri kalan 5 ayda ise 950 - 1000 kalori arasında beslendim ve hiçbir özel diyet listesi kullanmadım..