Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
??
- Konu Sahibi eda kurt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2022
- 6.696
- 17.044
- 178
- 28
Biz her cumartesi gidiyoruz aynı binada olsak heralde her gün görüşürdükBen aynı binada oturuyorum.
Daire ev ayrı .
Tabi ki her hafta görüşmüyoruz.
arada bi hafta içi veya hafta sonu
görüşüyoruz.
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Beni, çocuğumu ihmal edicegi bir zamana denk gelmiyorsa sıkıntı yapmam ha bide illa sende gel diye ısrar etmiyorsa gitsin.eşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
Maalesef bensız gıtmıyorBeni, çocuğumu ihmal edicegi bir zamana denk gelmiyorsa sıkıntı yapmam ha bide illa sende gel diye ısrar etmiyorsa gitsin.
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Yok canım o zmn sıkıntı işte. Kabul etmezdim ya her hafta da çekilmez kiMaalesef bensız gıtmıyor
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
İlk evlendiğimde malesef her hafta gitmek hatta kalmak istiyodu. Zamanla yavaş yavaş azalttım ve 2.5 senedir hiç kalmadım şuanda 2-3 haftada bir gidiyorum. Başına kakmadan ona gitmek istemediğini uygun bir dille anlatman lazım. Umarım anlareşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
Evet 4 aylık bebegım var bende bıraz öyle düşünüyorum ilk torunları çok düşkünler kendı ailem biraz uzakta o yüzden oraya 2 hafta bır gıdıyoruz geneldebana normal geldi acikcasi, cocugunuz var mi? torunlarini gormek istiyor olabilirler dogal olarak eger yoksa bile haftada bir dogal gibi eger sizin de aileniz ziyaret ediliyorsa aynı sıklıkta
- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
Bu tamamen aile iliskisiyla alakalı. Benim eşimin ailesi oğlumla gelinim mutlu olsun , aman kızım sen oglunla ilgilen elini ise sürme vs diye çabalayan insanlar olduğu için bana sorun teşkil etmezdi. Anne babam olmadığı için eşim kendi anne babası sağken bol bol zaman gecirsin oğlum dede nene görsün anı biriktirsin istiyorum. Ama sizin eş ailesi böyle değilse siz rahatsiz olmakta haklisiniz.