• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??

Ben aynı binada oturuyorum.
Daire ev ayrı .
Tabi ki her hafta görüşmüyoruz.
arada bi hafta içi veya hafta sonu
görüşüyoruz.

eşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
Beni, çocuğumu ihmal edicegi bir zamana denk gelmiyorsa sıkıntı yapmam ha bide illa sende gel diye ısrar etmiyorsa gitsin.

bana normal geldi acikcasi, cocugunuz var mi? torunlarini gormek istiyor olabilirler dogal olarak eger yoksa bile haftada bir dogal gibi eger sizin de aileniz ziyaret ediliyorsa aynı sıklıkta

eşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
İlk evlendiğimde malesef her hafta gitmek hatta kalmak istiyodu. Zamanla yavaş yavaş azalttım ve 2.5 senedir hiç kalmadım şuanda 2-3 haftada bir gidiyorum. Başına kakmadan ona gitmek istemediğini uygun bir dille anlatman lazım. Umarım anlar

bana normal geldi acikcasi, cocugunuz var mi? torunlarini gormek istiyor olabilirler dogal olarak eger yoksa bile haftada bir dogal gibi eger sizin de aileniz ziyaret ediliyorsa aynı sıklıkta
Evet 4 aylık bebegım var bende bıraz öyle düşünüyorum ilk torunları çok düşkünler kendı ailem biraz uzakta o yüzden oraya 2 hafta bır gıdıyoruz genelde

aranız kötü değilse bence kendinize dert etmeyin cevremde cogu aile haftada bir gun dede-babanne-anneanne gunu yapıyor normaldir yani

Bu tamamen aile iliskisiyla alakalı. Benim eşimin ailesi oğlumla gelinim mutlu olsun , aman kızım sen oglunla ilgilen elini ise sürme vs diye çabalayan insanlar olduğu için bana sorun teşkil etmezdi. Anne babam olmadığı için eşim kendi anne babası sağken bol bol zaman gecirsin oğlum dede nene görsün anı biriktirsin istiyorum. Ama sizin eş ailesi böyle değilse siz rahatsiz olmakta haklisiniz.

Back
X