Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları1500 tl ye bebek odası var mı önerebileceğiniz
bende öyle düşünmeye basladım normal beşik dolap ve şifonyer alcam galiba sonra baza alırım hem fazlalıklarıda içine koyarım 500 tl fark vermeye degmez gibi geliyor büyüyen beşiğe
bende çilekten büyük ahşap yatak ( sallanmayan-büyümeyen)
ve 3 kapılı dolap aldım
1.300 dü fiyatı.
3 kapılı dolap o kadar çok şey alıyorki çamaşır dolabına ihtiyacınız olmayabilir. yeriniz ve bütçeniz uygunsa ayrı. benim odam küçüktü. birde küçük kanepem var ama odada. onada ihtiyaç oluyor.
tavsiye ederim.
Ben hafta başı sitelerdeki Dodo mağazasından 80x180 ebatlarında büyüyen karyola, 3 kapılı gardrop, çamaşırlık, işbir yatak ve uyku setini peşin 1570 tlye aldım, mobilyamız %100 mdf, ona dikkat edin derim. %100 mdf olmayanlar biraz daha ucuz oluyor ama sağlamlığı şüpheli.
canım, gardrop almayı düşünmüyosan büyüyebilen karyola+ şifonyer+raf+uyku seti+ ortopedik yatak (bebek için) + yavru yatak (190x80) için ben 1500 TL verdim. Modoko dan aldım, odada ray dolap olduğu için ben gardrop alamadım ama oda dahil tüm odayı 1800 TL ye alabilirsin. Unutmadan oldukça da kaliteli.
ben konyada oturuyorum
burda 750 tlye
bebek odası bulduk biz mobilyacılar icinde hem oyle uyduruk bişeyde degil
1000 tl dedi pazarlıkla 750 ye ındi hemde bu daha sonra genc odası olanlardan..aynalı sifonyeri gardolabı yatagı masası komidinleri olyo acılınca