• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1500 tl ye bebek odası var mı önerebileceğiniz

gursoy326

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
767
1
96
Bilecik
slm arkadaslar 1500 tl ye kadar bebek odası düşünüyorum kızıma önerebileceğiniz modeller var mı firmalar sositososito

belis'in var güzelim, ben ordan aldım 1600e aldım. şuan nasıl fiyatlar bilmiyorum ama çok güzel modelleri var, sitesine bak istersen. arama motorundan arat belis diye gelir karşına. Ben "papatya" modelini aldım.
kolay gelsinnnn... inşallah gönlüne göre bulursun.

ben de alacağım bebek odası ama büyüyen beşik almayı düşünmüyorum
sonuçta bebek eşyası çocuk onda 7 yaşına kadar yatmak istemez ki ve açınca pek de güzel durmuyo o yataklar
boşuna fiyatı arttırıyor

canım ankarada olsaydın yardımcı olabilrdim ama bu siteden bir çok arkadaş belisten alıyo demekki memnun arkadaşlarımız oranın fiyatlarıda uygun sanırım .sakın suntalem alma ama .bu arada hemn teslim etmezler canım sen beğenirsin 20 ile 30 gün arasında sürer mobilyayı teslim etlemeleri ona göre geç kalma alcaksan

canım belise bakmanı tavsiye ederim bizim odamız bu

178923kap&

benimki de belisin kurbağalısı. peşin paraya 1300e aldım 1 hafta içinde kuruldu ben adana'da çocukistandan aldım. büyüyebilen beşikli.
kurup sökmesi hakkında fikrim yok çocuğum henüz bebek ama korumalı yataktan çok kolay düşerler benim kızım beşiğinden bile atlamaya çalışıyor. ben misafirlikte yerde yatırıyorum mecburen çok hareketli bir kız.

Çilekten almıştım geçen sene 1.700 YTL tutumuştu,
Büyüyen beşik, iki kapılı dolap ve çamaşır dolabı.
Biraz daha çıkabilirsin fiyatta ben çok memnunum.

yok canım ya en fazla 1500 olabilir sadece bebek odasıyla bitmiyor çünkü 500 falan da diğer malzemeler için ayırdım insallah bulabılırım bu fiyata

benbebek die bi mağza var oraya bakdım bende geçenlerde mobilyalar süperdi tam takım 1800 dediler. ama gençodası olarakda kullanılabilir bi oda. büyüyen beşik ama büyüdüğünde normal büyük yatağı oluyor tamamen mdf boya kullanılmamış.parçalarının arasında pc masası bile var ben çok beğendim fakat beni çokkk aştı fiyatı çünkü 2 yatak almak zorundayım beno durumda 2.5oldu kısmeimiz başka yerde napalım.

çilekte şuan indirim var..1500 falan geliyo hemde 3kapılı gardolap falan
bende şuan araştırma aşamasındayım..sitelerden de bakacam,belki kafama göre bir model yaptırırım..
ilk başta büyüyen karyola düşünmüştüm ama arkadaşlar eninin dar olduğunu ,çocuk dönse düşebileceğini söyledi mantıklı geldi..
daha sonra baza alıp eşyalarınıda içine koyarsın dedi .bakalım artık:sm_confused:

merhaba canm bende ilk oğluma büyüyebilen beşik almıştım .şuan 4 yaşında eni çok dar hakketen düştü bi kaç kez şimdi minder yastıkla destek sağlıyoz .tavsiye etmem.

Back