Benimde altı yıllık arkadaşımla aynı sorunlar oldu. Arkadaşım evlenince zengin bir çevreye girdi ve beni beğenmemeye başladı. Konuşmalarından tavırlarından anlayıp direk iletişimimi kestim ve inanın o kadar rahatladım ki. Artık belli bir yaşın üzerindeyiz ve kendimize önem vermemiz gerekiyor benceSelam , Sanırım sorgulamaya başladım neden bilmiyorum yaştan dolayı mıdır alıngan mı oldum ama .. ayrıntılı şekilde anlatacağım ki aradaki durumu anlayın diye yani yapılanları söylemekten kastım anlamanız için.
15 yıllık arkadaşım. En zor günlerimiz en mutlu anılarımız oldu. Cebimizde paramız olmazdı yardım ederdik o ailesinden uzaktaydı yengesinde kalamazdı bende kalırdı ama son zamanlarda hayatında kendimi 2. Planda hissediyorum nedense. o her çağırdığında zor günlerinde iyi günlerinde neyim varsa bırakıp ona koştum ama o her defasında bir şey buldu bi bahane.. 15 yılda brn evine milyonkere gittim ama o benim evime 2 kere geldi çok garip. Hayatına şu 5 yılda yeni insanlar girdi sanırım o zamandan beri sorguluyorum kimisi komşusu kimisi arkadaşının arkadası kimisi kurstan onlarla bile daha içten daha samimi ,onlara gidip geliyor, onlarla olmak gerçekten istiyor ama benimle sanki yılların verdiği mecburiyetlik gibi kendimi hayatında figüran gibi hissediyorum. O burada dursun gel desem gelir nasılsa rahatlığı yılların verdiği mecburiyetlik hepsi bu gibi. Dün bir kez daha anladım doğum günümü aslında hazır buluşmuşken aradan çıkardın ayy kız sonradan hatırladım aaa ne güzel denk geldi demenden anladım garip hissettim o an nedense çaktırmadım , bozmadım. WhatsApp grubuna bugun dahil oldum mesela daha önceden kendi aralarında varmış 2018den beri ( gruba ekleyince eklenen tarihi üstte gördüm)
Kızlar hayatında her şeyini bilen ama ben uzakta kalan olmuşum kıskançlık değil bu bi nevi içerledim sanırım .
Konuşmak yerine bi dönem kendimi çektim aradı sordu fln hatta bayramını kutlamadım o kutladı. Ya bilmiyorum tamam elbette herkesle arkadaşlık yapacak tek arkadaşı olayım demiyorum ama hayatında figüran gibi arkada durmak istemiyorum. İçine kapanık bi insan yada neşesiz bi insan değilim pozitifim kendisi de öyle çok seviyorum onu ama aynı değeri yada ne derler adına bilmiyorum o durumu alamıyorum. Şimdi de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumözel olmak değil derdim herkesin yeri farklıdır ama sanki herkesin hayatında yeri varda benm yokmuş gibi hissetmeye başladım . Sizce ne yapmam gerek ?
Hayatına şu 5 yılda yeni insanlar girdi sanırım o zamandan beri sorguluyorum kimisi komşusu kimisi arkadaşının arkadası kimisi kurstan onlarla bile daha içten daha samimi ,onlara gidip geliyor, onlarla olmak gerçekten istiyor ama benimle sanki yılların verdiği mecburiyetlik gibi kendimi hayatında figüran gibi hissediyorum.
Yıllar geçtikçe tercihlerinin ve kriterlerinin farklılaşmasından kaynaklı olarak arkadaş seçimininde daha kendine göre olması normal geliyo bana benimde var 15 20 yıllık arkadaşlarım benmle tanıştıktan sonra tanışıp daha iyi anlaşmalrına içerlemem çünkü bende öyleyim ama her zaman o arkadaşlarımın yeri ayrıdır kardeş gibi olduk çnkü sizinki de o misalSelam , Sanırım sorgulamaya başladım neden bilmiyorum yaştan dolayı mıdır alıngan mı oldum ama .. ayrıntılı şekilde anlatacağım ki aradaki durumu anlayın diye yani yapılanları söylemekten kastım anlamanız için.
15 yıllık arkadaşım. En zor günlerimiz en mutlu anılarımız oldu. Cebimizde paramız olmazdı yardım ederdik o ailesinden uzaktaydı yengesinde kalamazdı bende kalırdı ama son zamanlarda hayatında kendimi 2. Planda hissediyorum nedense. o her çağırdığında zor günlerinde iyi günlerinde neyim varsa bırakıp ona koştum ama o her defasında bir şey buldu bi bahane.. 15 yılda brn evine milyonkere gittim ama o benim evime 2 kere geldi çok garip. Hayatına şu 5 yılda yeni insanlar girdi sanırım o zamandan beri sorguluyorum kimisi komşusu kimisi arkadaşının arkadası kimisi kurstan onlarla bile daha içten daha samimi ,onlara gidip geliyor, onlarla olmak gerçekten istiyor ama benimle sanki yılların verdiği mecburiyetlik gibi kendimi hayatında figüran gibi hissediyorum. O burada dursun gel desem gelir nasılsa rahatlığı yılların verdiği mecburiyetlik hepsi bu gibi. Dün bir kez daha anladım doğum günümü aslında hazır buluşmuşken aradan çıkardın ayy kız sonradan hatırladım aaa ne güzel denk geldi demenden anladım garip hissettim o an nedense çaktırmadım , bozmadım. WhatsApp grubuna bugun dahil oldum mesela daha önceden kendi aralarında varmış 2018den beri ( gruba ekleyince eklenen tarihi üstte gördüm)
Kızlar hayatında her şeyini bilen ama ben uzakta kalan olmuşum kıskançlık değil bu bi nevi içerledim sanırım .
Konuşmak yerine bi dönem kendimi çektim aradı sordu fln hatta bayramını kutlamadım o kutladı. Ya bilmiyorum tamam elbette herkesle arkadaşlık yapacak tek arkadaşı olayım demiyorum ama hayatında figüran gibi arkada durmak istemiyorum. İçine kapanık bi insan yada neşesiz bi insan değilim pozitifim kendisi de öyle çok seviyorum onu ama aynı değeri yada ne derler adına bilmiyorum o durumu alamıyorum. Şimdi de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumözel olmak değil derdim herkesin yeri farklıdır ama sanki herkesin hayatında yeri varda benm yokmuş gibi hissetmeye başladım . Sizce ne yapmam gerek ?
Yok aslında o öyle birisi değil . Yani bekarken ikimizde o çok zorluklar çekti bende zengin değildim ama en azından çalışıyordum yardımımız dokundu birbirimize. Evlendi kınaydı düğündü mevlüttü bebekti fln hep koştum başı je zaman dertte olsa gittim. Ama şimdi bu koskaca yıllara bakıyorumda sırf evlenirken yanımda olmuş o kadr . Yardımseverdir elindekini verir ama yani mesela şuan gelir misin desem kesin bi bahane olacak eşi desem 14 yıldır tanıyor eşini bende tanıyorum öle bi adam değilBenimde altı yıllık arkadaşımla aynı sorunlar oldu. Arkadaşım evlenince zengin bir çevreye girdi ve beni beğenmemeye başladı. Konuşmalarından tavırlarından anlayıp direk iletişimimi kestim ve inanın o kadar rahatladım ki. Artık belli bir yaşın üzerindeyiz ve kendimize önem vermemiz gerekiyor bence
Yani haklı olabilirsin tabi .belki de karşı taraf da öyle hissediyordur
yani yıllar geçmiş, evet iyi kötü bir yaşanmışlık var ama değişiklik yok
yani yeni insanlarla tanışmak, hayatını değiştirmek, belki bakış açısını geliştirmek vs vs
ya da hani demişsin ya ben mi tahammül edemiyorum belki de o arkadaşın tahammülü idare duygusu bitmiştir, yani eskileri hayatında istemiyordur, sana değil geçmişedir tepkisi
seninle olunca X zamanları hatırlayıp huzursuz oluyor ama bunu seninle de paylaşamıyordur
tabii yeni kişilere merak, değişiği tatmak da zaten insanoğlunda hep var
biraz da sen boşta kalıp düşünmüş de olabilirsin yani daha önce yıllarca çalışırken evde kalınca senin bakış açın da değişmiş olabilir
sen de yeni çevrelere yelken aç, yeni insanlar ile kaynaş
eski arkadaşlarla kavga gürültü olmadan güzle günleri hatırlayarak ilişkiyi kesmek daha iyi sanki
Aslında demek istediğim buydu sanki kardeşlik duygusu yok oldu bizde yani yıllar önce bana şey demişti çok iyi hatırlıyorum kızım sen bana şimdi x ben lezbiyenim desen yadırgamam kötü düşünmem sen bensin ben senim demişti mesela işte şimdi o duyguyu alamıyorum ondan . Yerim aydı değil sanki artıkYıllar geçtikçe tercihlerinin ve kriterlerinin farklılaşmasından kaynaklı olarak arkadaş seçimininde daha kendine göre olması normal geliyo bana benimde var 15 20 yıllık arkadaşlarım benmle tanıştıktan sonra tanışıp daha iyi anlaşmalrına içerlemem çünkü bende öyleyim ama her zaman o arkadaşlarımın yeri ayrıdır kardeş gibi olduk çnkü sizinki de o misal
Haklı olabilirsin tabi.Demek ki bu şekilde bir yapısı var.
Çok fazla düşünmeme de gerek yok aslında.15 sene icersinde sadece 2 kez evine gelen birinden bahsediyoruz.
Belki de artık hayata olan bakis acisi ve görüşleri değişti.Yeni fikirler ve yeni dostluklar daha cazip geliyor kendisine..Bilemeyiz..Ben çok fazla düşünme derim..
Sende kendi çevrene ve dostluklarını odaklan.Tek dostun bu kişi değildir illa ki..
yanlis anlayıp alınganlık yapıyor olabilir misiniz..Selam , Sanırım sorgulamaya başladım neden bilmiyorum yaştan dolayı mıdır alıngan mı oldum ama .. ayrıntılı şekilde anlatacağım ki aradaki durumu anlayın diye yani yapılanları söylemekten kastım anlamanız için.
Bence bişey yapmayın.. çünkü uzun süreli dostluklarda dönem dönem olabilir böyle kısmen uzaklaşıp yakınlaşmalar, her türlü hayat gailesi, vakitsizlik vs olabilir yani böyle dönemler.. Önemli olan görüştüğünüzde kaldığınız yerden devam edebiliyo olmanızdır. Ve kalıcı olan kişi olmanızdır. Benim 20 küsür yıllık bi dostum var mesela bi dönem olur her an her dakika görüşürüz bi dönem olur 2 hafta konuşmayız bile.. Mesela bu pandemi döneminde yüzyüze 2 defa görüşebildik. O da bu arada bi komşu edinmiş bayaa samimler, gece bile arasam kız yanında sürekli olarak pek özel konuşamıyoruz. Benim de bebeğimden dolayı zaten çok arayamıyorum..Ama biliyorum ki ben kalıcı olanım, birileri gelir gider hayatımıza ama biz baki kalırızSelam , Sanırım sorgulamaya başladım neden bilmiyorum yaştan dolayı mıdır alıngan mı oldum ama .. ayrıntılı şekilde anlatacağım ki aradaki durumu anlayın diye yani yapılanları söylemekten kastım anlamanız için.
Tm da kendiniz istemissiniz yardim etmissiniz biraz uzaklasti diye bu iyiliklerinizi dillendirmemelisiniz bi tanidigim var insanlari ke dine mecbur birakmak icin iyilik yapiyor bunu anladigim an hic bir sekilde ondan bisey istemedim aramiz bozulunca basima oyle bi kalkti ki bu arada hepsini kendi istedi de yapti ben yap bile demedim cok iyilik yapinca beklentiye girmissiniz benim felsefem iyilik yap denize at ne yapiyorsam Allah rizasi icin karsidaki bilsin diye degilYok aslında o öyle birisi değil . Yani bekarken ikimizde o çok zorluklar çekti bende zengin değildim ama en azından çalışıyordum yardımımız dokundu birbirimize. Evlendi kınaydı düğündü mevlüttü bebekti fln hep koştum başı je zaman dertte olsa gittim. Ama şimdi bu koskaca yıllara bakıyorumda sırf evlenirken yanımda olmuş o kadr . Yardımseverdir elindekini verir ama yani mesela şuan gelir misin desem kesin bi bahane olacak eşi desem 14 yıldır tanıyor eşini bende tanıyorum öle bi adam değil
Olabilir belki de yaştan dolayı daha alıngan olmuş olabilirim nasılsa Orkide benm kardesim rahatlığı varda olabilir onda o yuzden böyle davranıyorsun onu da bilemem ben sadece benm ona geldiğim gibi bana gelmemesine takıldım hepsi bu . Küsmedim küsmem dediğiniz gibi çocukluk gibi . Ben sadece buraya açtım haklısınız konuşmak daha iyiyanlis anlayıp alınganlık yapıyor olabilir misiniz..
bi ara acikca konusun.
eskiden daha mi iyiydik vs gibisinden.
acikliktan yanayim. ima ve kusme olayı cocukluk geliyor bana..
küsme taraftarı degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?