15 yaşındayım, hamile miyim?

Anlıyorum doğru yola sev etmek niyetiniz .dogrusu da bu kesinlikle katılıyorum tek birşey hariç...Acıdım anacığına kısmı....anladıgım kadarıyla sizinde kızınız var...atalar demiş ki..acıma acınacak hale düşersin diye...O yüzden kimse kimseye su durumda acımaz...üzülür....
Sizin yorumunuzdur be ekersen onu biçersin demiş atalarımız.allah kimseyi dogru yoldan ayırmasın.çocuklar anne babalarının aynasıdır ekstra çaba göstermenize gerek yok siz nasılsanız onlarda sizden ne görsüyse öyle oluyorlar.acınacak hale düşersiniz demek cok yanlış.

Eger hamile degilsen bir daha iliskiye girmemeni tavsiye ederim. Neden mi?
Modernlik falan takintim yok, sana ayip günah da demem. Ama düsün ya bebek katili olacaksin ya da babasiz ve yetersiz annesi olan bir cocuk büyüyecek o bakislar altinda.
Hicbir iyi yani yok bunun. Ya da önlemini cok saglam al ki cocuga yazik etme olursa.
Daha cok kücüksün, hormonlarini anliyorum. Ama önünde cok sene var.
Insallah hamile degilsindir, bu da sana ders olmus olur.

içimdekileri söylemişsiniz resmen :))))

Konu sahibine: E efsunkra Yaşın geldiğinde herseyi sırasıyla yaşamak en güzeli genç kız :)

Umarim hamile değilsindir ve bu sana bir ders olsun. Emin ol ilerde seni bedenin için değil kalbin ve kişiliğin için sevecek kişiler çıkacak karşına herkes hata yapabilir ama en büyük hata kendine zarar vermek olur bence annenle konuş ve çaresine bakın birlikte ve büyüklerin tavsiyelerine kulak ver :KK56:

Bir de bizi sonuçtan haberdar et kk her daim yanında En Büyük KK

X