15 yaşındayım, hamile miyim?

efsunkra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
4
0
27
15 yaşındayım erkek arkadaşımla birkaç defa ilişkiye girdik. 2 hafta önce tekrar birlikte olduk ve ben o andan itibaren şüphelenmeye başladım. Geçen hafta gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Reglim de 1 hafta gecikti. Uyuklama halim var. Reglim düzenliydi. Acaba stresten mi oluyor? Tekrar test yapmalıyım? Hamile miyim?

15 yaşındayım erkek arkadaşımla birkaç defa ilişkiye girdik. 2 hafta önce tekrar birlikte olduk ve ben o andan itibaren şüphelenmeye başladım. Geçen hafta gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Reglim de 1 hafta gecikti. Uyuklama halim var. Reglim düzenliydi. Acaba stresten mi oluyor? Tekrar test yapmalıyım? Hamile miyim?
Kan testi yaptır büyük ihtimalle hamilesin

Korkuyorsun dimi olma ihtimalin var.bir daha böyle şeyler yapma yaşının madem farkındasın yaşının insanı olman gerektiğinide farket.

Kan testi yaptır büyük ihtimalle hamilesin
Evt olabilirsin. Bu yaşta boyundan buyuk islere karisma ozman:KK34:
15yasinda hamile miyim diye soruyorsun panikle evet az bile:KK55:
Korkuyorsun dimi olma ihtimalin var.bir daha böyle şeyler yapma yaşının madem farkındasın yaşının insanı olman gerektiğinide farket.

Eğer öyle bir durum varsa ne yaparım bilmiyorum. Kan testini nasıl yaptırabilirim ki? Reşit değilim? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?

ah yavrum ya.. ecanelerde erken gebelik testi satılır ondan al bari.. reşit değilsin kan testınde sorun cıkabılır

ah yavrum ya.. ecanelerde erken gebelik testi satılır ondan al bari.. reşit değilsin kan testınde sorun cıkabılır
Geçen hafta test yaptı ama tek çizgi çıktı. Ama reglim gecikince gebeliğin erken dönmelerinde ikinci çizgi görünmeyecek kadar silik çıkabilir diyorlar. Erken gebelik testini duymamıştım bu hafta tekrar test yapacağım bu sefer onu denerim. Teşekkür ederim.

Yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Annem öğrenirse ne yapar bilmiyorum. Bu yaşta çocuk da doğuramam. Büyük ihtimalle kendime zarar veririm. Başka çarem yok.
Kendine zarar verdiğinde herşey açığa çıkacak ,annen öğrenecek hem seni kaybına hem duyacaklarına üzülecek.
O yüzden aklından geçen şeyleri sil.
Özel bir doktora gidip aldırırsın yapılabilecek belki en iyi şey bu.

Yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Annem öğrenirse ne yapar bilmiyorum. Bu yaşta çocuk da doğuramam. Büyük ihtimalle kendime zarar veririm. Başka çarem yok.
Sakın öyle birşey yapma kendine zarar verebileceğin bir durum yok.şu hayatta hiçbirşey canindan değerli değil bunu unutma.hata yaptığını biliyorsun ders çıkarır bir daha yapmazsın.umarım hamile değilsindir.bir emin ol önce olup olmadığı kesinlesin.eğer hamileysen bu durumu annene açıkla ondan gizlemek seni daha büyük yanlışlara götürür.başta kızar belki ama o senin annen.şu hayatta hatalar insanlar için . Anneler affeder kızım bunu unutma.başka hatalar yapma.

15 mi daha cocuksun sen ya nasıl kalkıstın boyle seylere umarım hamile degilsindir

Eger hamile degilsen bir daha iliskiye girmemeni tavsiye ederim. Neden mi?
Modernlik falan takintim yok, sana ayip günah da demem. Ama düsün ya bebek katili olacaksin ya da babasiz ve yetersiz annesi olan bir cocuk büyüyecek o bakislar altinda.
Hicbir iyi yani yok bunun. Ya da önlemini cok saglam al ki cocuga yazik etme olursa.
Daha cok kücüksün, hormonlarini anliyorum. Ama önünde cok sene var.
Insallah hamile degilsindir, bu da sana ders olmus olur.

Şimdiki kızlar bizden akıllı diye bilirdim yavrucugum ne halt ediceksin?ailen öğtenicek hiç ni düşünmüyorsun o beraber oldugun kısı seni ailenden daha cok mu seviyor kuzum ya oku hayatını kurtar inan ki seni sevicek birini ilerdede bulursun ki bu yasta senle yatıyorsa seni sevmiyor kullanıyor be yavrum.acıdım anaciğina.test alıp yapıcaksın kan testi yaptıramazsın reşit değilsin

stresten bence a<det olmuyorsun... yasın cok kucukk daha sen kucuksun umarım cocuklugunu genclıgını yasamadann anne olmazsın .. buyumek ıcın bu kadar acele etme bırak her yasın ayrı guzellıgı var ..

Şimdiki kızlar bizden akıllı diye bilirdim yavrucugum ne halt ediceksin?ailen öğtenicek hiç ni düşünmüyorsun o beraber oldugun kısı seni ailenden daha cok mu seviyor kuzum ya oku hayatını kurtar inan ki seni sevicek birini ilerdede bulursun ki bu yasta senle yatıyorsa seni sevmiyor kullanıyor be yavrum.acıdım anaciğina.test alıp yapıcaksın kan testi yaptıramazsın reşit değilsin

Anlıyorum doğru yola sev etmek niyetiniz .dogrusu da bu kesinlikle katılıyorum tek birşey hariç...Acıdım anacığına kısmı....anladıgım kadarıyla sizinde kızınız var...atalar demiş ki..acıma acınacak hale düşersin diye...O yüzden kimse kimseye su durumda acımaz...üzülür....

X