15 yaşında lazer epilasyon?

ironikkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
3
Herkese meraba :) Bu sene lise 1 e geçtim ve kol tüylerimden rahatsız oluyorum :110:
8. ve 7. sınıftan itibaren kollarını aldıran arkadaşlarım vardı ama ben anneme konuyu bile açmazdım. Hep hırka giyerdim. Ama artık hırka giymek istemiyorum. Anneme söyledim, kol kıllarım için lazer epilasyona gidebilir miyim diye ama 18 yaşından önce olmaz, zaralı vs vs şeyler dedi.
oysaki geçen sene 8. sınıfıbitirip liseye geçen bi arkadaşım yaptırmıştı ve çok ta güzel olmuştu.

Sonra ağda olur mu dedim, daha kalın çıkar pişman olursun falan dedi. Yarın ağdaya gidicem, tabiki annemin haberi var ama ne yapmalııyım? Açıkçası sürekli ağdayla da uğraşmak istemiyorum git gel git gel. Lazer olsa çok iyi olurdu :KK42:

Kolda lazerin bi sorun olcagini znnetmiyorum ama profesyonel kişilere basvurmalisin ben hep agdayla alirim

Yasin erken güzelim. Agdayla alabilirsin ama ben epilatorle almani oneririm gittikce seyreklesiyir. Ben lazer yaptirdim ama maalesef ki koluma faydasi olmadı tabi bi kac ay bile olsa temiz olmasi cok guzel. Sen 18 19 yaşında basla lazere. Cunku hormonlarindan dolayi lazer yaptirdiktan sonra da killarin cikabilir. O yuzden 18 19 yas diyorlar. .

18 yaşından sonra başlamak en iyisi, sağlık açısından problem olmaz ama parana yazık olur çünkü bir işe yaramaz,belli bir yaşa kadar hormonlar son hız çalışıyor :) şimdilik ağdayla ya da epilatörle idare et derim

Bende ilk lazerimi lise1deyken olmuştum. Lazerde şuna bakıyorlar adet döneminden 3 yıl geçip geçmediğine. eğer geçtiyse yaşın önemi yok. asıl sıkıntı orası yani. bende kol tüylerimden rahatsız oluyordum. sana tuhaf gelecek ama kol tüylerimi ocakta yakıyordum çokta güzel ve tertemiz oluyordu :D :D . ama sen lazere gitmek istersen ayda 100 tl gibi ücretle yaptırabilirsin fiyat indiriminde kollarının daha önceden hiç alınmamış olmasına dikkat ediyorlar bilgine. ha diğer şekilde indirim yaparlar mı orası onla sizin aranızda kalmış :))

canım 18 yasına kadar agda yptır sonra lazer yaptıtırsınn

Benim 2 arkadasim lise 1de baslamisti, biri sonuc almak icin yaklasik 4sene gitmek zorunda kaldi ki bircok insanin 2-2.5senede tuyleri bitiyor/cok azaliyor. Digeri ise aylarca ayiptir soylemesi pala gezmek zorunda kaldi, pek de bir sonuc alamadi. Ben lise3 gibi baslamani oneririm, o zamanlarda baslayanlar daha cabuk sonuc aldilar.

Back